Luk

Napoli-boss: City nægter at forhandle med os

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Olympiakos - Manchester City
Champions League gruppe C (25/11)
Oddset 11,00 5,80 1,27
bet365 10,00 5,50 1,28

Napoli forhandler gerne med Manchester City om Kalidou Koulibaly, men den engelske klub vil ikke tale med italienerne, fortæller præsident Aurelio De Laurentiis.

Napoli er åbne for et salg af deres eftertragtede midterforsvarer Kalidou Koulibaly, som Manchester City eftersigende er interesseret i.

Napoli forhandler også gerne med de engelske sølvvindere, men de vil ikke forhandle med Napoli, som de nægter at tale med.

- Hvordan kan vi have en normal og rolig forhandling med Manchester City om Koulibaly? De nægter at tale med os direkte på grund af Jorginho-affæren for to år siden, siger Aurelio De Laurentiis ifølge goal.com.

I 2018 købte Chelsea Napolis Jorginho, som ellers længe så ud til at blive solgt til Manchester City.

Napoli sælger gerne Kalidou Koulibaly, men det kræver, at de modtager et bud på godt 700 millioner kroner, oplyser Aurelio De Laurentiis.


Af Lasse Rene

14 kommentarer

PFFChelsea 23:22          
Når det kommer fra Laurentiis, så må det jo være sandt.
Martinovic 23:26          
80-100 mio. euro er også alt for meget for en spiller, der runder 30 om et års tid.
John Smith 23:36          
80-100 mill for en af de bedste forsvarspillere i de næste 4-5 år er vel rimeligt.
Ramos er stadig top fem som 33-årig og Van Dijk samme alder som Koulibaly. Napoli ved, at det koster ved kasse et. Og de skal have i kassen for at bruge 50 mill. på en erstatning.
Bosse1983 23:44          
Nu foregår det jo heller ikke sådan, at man kan tilbyde en spiller til en klub for €80-100 mio. og så bare forvente at de kommer med et bud tilbage. Forudsætningen er at folk vil have varen man sælger. Koulibaly til den pris giver nok et godt grin i Manchester disse dage.
Grunden til man ikke hentede Jorginho var jo netop at man i City ikke ville gå over værdisætning længere. Napoli bøllede så eftersigende Jorginho til at tage til Chelsea som stod med det højere bud, selvom Jorginho hellere ville til City. Hvorfor skulle man forhandle med den slags, og særlig når de selv kommer med et tilbud med idiotisk prissætning.
TST 00:03          
Så ka´ du lære det Laurentiis, din arrogante narrehat!!!
Pep Guardiola 00:03          
80-100 mill for en af de bedste forsvarspillere i de næste 4-5 år er vel rimeligt.
Ramos er stadig top fem som 33-årig og Van Dijk samme alder som Koulibaly. Napoli ved, at det koster ved kasse et. Og de skal have i kassen for at bruge 50 mill. på en erstatning.
Du mener vel de sidste 4-5 år? Der er da ingen sikkerhed i at han er blandt de bedste de næste 4-5 år bare fordi Ramos holder niveau? Han kan da ligeså godt falde i niveau som Pique, Hummels, Boateng og Kompany har gjort det? Ramos er undtagelsen, langt fra reglen, hvilket jo er hele grunden til man sjældent ser spillere i den alder handlet til så mange penge.
Van Dijk var på vej mod hans peak-fodboldalder da han blev handlet, Koulibaly er i bedste fald halvvejs gennem sin. Det er usammenligneligt.

Forstå mig ret, Koulibaly er dygtig, helt klart en af de bedste på hans plads lige nu og svær at erstatte for Napoli. Men markedets parametre taler i den grad imod en pris på 700 mio. kr.
Flashp 00:10          
Helt enig, Pep. Det virker underligt at den sælgende klub nævner at køber ikke vil forhandle, det må trods alt være dennes ret at afgive et bud der ikke er muligt at forhandle. Napoli kan jo bare afvise. Lugter af en vis desperation for at sælge.
Onsdag 25. november