Luk

Napoli-boss: Lille får 80 mio. euro for Osimhen

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis afslører, at klubben betaler næsten 600 millioner danske kroner for nyindkøbet Victor Osimhen.

Napoli kunne fredag præsentere en stor transfer, da klubben skrev på sin hjemmeside, at 21-årige Victor Osimhen er ny spiller i klubben. 

Han er en mand med mål i støvlerne, da han i 2019/2020-sæsonen for Lille bankede 18 mål i kassen i 38 kampe. 

Nu afslører Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis, hvad Napoli har givet for den 21-årige angriber. 

- Gattuso ville virkelig gerne have, at vi skrev under med Osimhen. Cristiano Giuntoli gjorde et godt stykke arbejde, fordi spilleren skiftede sin agent midt i forhandlingerne. 

- Lille vil modtage 80 millioner euro (595 millioner kroner, red.), mens spilleren får mellem 4 og 4,5 millioner euro (mellem 29,7 og 33,5 millioner kroner, red.) per sæson, siger Aurelio De Laurentiis til Radio Kiss.

Napoli er lige nu nummer syv i Serie A.


Af Anders Jensen

9 kommentarer

hollie 00:19          
Hvordan Napoli har den slags penge i en corona tid, undrer mig. Har de en sugerdaddy jeg ikke er bekendt med?
Han virker dygtig, men synes de har forhandlet ringe her. Jeg skal dog ikke snakke, da min klub blev røvrendt af Lille med Pepe sidste år.
Zanetti4ever 00:37          
Napoli har længe været yderst fornuftigt økonomisk drevet, så de har penge på kistebunden. De er efterhånden et sted hvor de kan være med i de priser som man typisk har set fra Juve og i mindre udstrækning Inter og Milan.
no name 01:14          
Har ikke det store kendskab til spilleren, men det virker som en voldsom pris for en spiller som ikke har vist sig på det højeste niveau. Nu giver det bedre mening hvorfra Napoli og deres klub direktør altid snakker om så store priser, hvis nogle har interesse i deres spiller.
Rossoneri 07:21          
Nu er der også "kun" tale om €50m i første omgang (hvilket potentielt kunne være i afdrag).

Dertil €10m i bonusser. Jeg ved ikke hvor svært opnåelige disse er, men har læst, at det er relativt svært.

De sidste €20m kommer i form at spillere Lille får i bytte.
bruger 130774 07:25          
Synes godt nok ikke ligefrem vi er blevet røvrendt med pepe, jeg er overbevist om han nok skal vise sig!
Mummisball 10:42          
Vil ikke sige Napoli vælter i penge, men så langt væk er de heller ikke.. Har i en lang årerække købt fortrinsvis billigt, og solgt nogle store handler (Lavezzi, Cavani, Higuain).. De Laurentis lider heller ingen nød så kontoen er i plus
TR1986 12:54          
Købet her kunne også tyde på at Milik er ved at blive solgt. Selvom han kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, så forventes han at indbringe en pæn transfersum. Det samme gør Allan der også rygtes væk. Jeg håber virkelig vi kan holde på Koulibaly.
Onsdag 12. august
Tirsdag 11. august