LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Napoli-chef har altid været modstander af EL

| Europa League | 0 kommentarer
Napoli-chef har altid været modstander af EL
Foto: Getty Images
Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis fortæller, at han altid har været imod Europa League, men udsigten til et potentielt møde med Maurizio Sarris Chelsea kan alligevel vække glæde hos ham.

Arkadiusz Miliks store afbrænder i overtiden mod Liverpool i sidste gruppekamp af Champions League betød, at Napoli måtte nøjes med avancement til knockout-fasen i Europa League.

Det er en turnering, som Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis, ifølge ham selv, altid har været modstander af, men udsigten til at kunne støde ind i klubbens tidligere træner, Maurizio Sarri, er alligevel en tanke, der vækker glæde hos den karismatiske italiener.

- Jeg har altid været imod Europa League, men nu har UEFA foretaget nogle ændringer, fortæller De Laurentiis ifølge gianlucadimarzio.com til Sky Sport 24.

- Det kan medføre økonomisk gevinst. Nu håber vi på at vinde turneringen. Arsenal og Chelsea er stadig med i turneringen, og vi vil gerne have en sjov oplevelse. Måske kan vi møde Chelsea i finalen eller semifinalen, pointerer klubpræsidenten.

Hvis Napoli skal nå så langt, skal de først besejre Andreas Maxø og resten af FC Zürich-mandskabet i sekstendedelsfinalerne.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. januar