Luk

Napoli-ejer klar til at sagsøge dårlige dommere

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

Brescia - Napoli
Serie A (21/02)
bet365 6,00 4,33 1,50
NordicBet 6,00 4,30 1,55
Oddset 5,80 4,30 1,52
YouBet 6,00 4,35 1,54

Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis erklærer sig klar til at sagsøge dommere, hvis de laver kostbare fejl. 

Napoli-ejer og præsident Aurelio De Laurentiis har aldrig været bange for at sige sin ærlige mening. 

Heller ikke om den italienske dommerstand, der ofte får på puklen. 

I et interview med Corriere dello Sport understreger De Laurentiis, at fodbold efter hans mening både er en sport og en industri, og derfor bør de samme regler gælde. 

De Laurentiis erklærer sig således klar til at sagsøge dårlige dommere.

- Ja, hvorfor ikke? Princippet om at man skal betale for sine fejltagelser, eksisterer i alle demokratiske processer, og fodbold er ikke anderledes, siger De Laurentiis til Corriere dello Sport ifølge footballitalia.net og fortsætter: 

- Hvis en dommer (i juridisk forstand, red.) afsiger en forkert dom, kan han også holdes ansvarlig. Skal en fodbolddommer ikke være underlagt de samme regler?

- Napoli er blevet frarøvet talrige straffespark i denne sæson. Det er ikke kun mig, der påstår det, det er også anerkendt af medierne. Hvis denne kædereaktion af fejl, giver et økonomisk tab på 1,5 milliarder kroner, hvem skal så kompenserer os. 

Napoli-ejeren foreslår også, at seks-syv klubber, der er utilfredse med dommerkendelserne, kan gå sammen og boykotte Serie A midt i en sæson. 

- Det vil måske være traumatisk, men det vil være en effektiv måde at slippe af med den laissez-faire attitude og ligegyldighed, siger De Laurentiis med henvisning til den italienske dommerstand. 

De Laurentiis har været forholdsvis tilbageholdende efter De Laurentiis-standarder, siden Napoli-truppen i efteråret stod sammen og droppede en 'ritiro' - et tvunget hotelophold/træningslejr, der ofte bruges i krisetider. 


Af Mikael Blond
Fredag 21. februar
Torsdag 20. februar