Luk

Napoli-ejer overtager konkursramte Bari

| Serie A | 7 kommentarer

Infoboks

Wisla Krakow - Napoli
Træningskamp (04/08)
Oddset 7,65 5,00 1,32

Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis er blevet udpeget som ny ejer af konkursramte Bari, der skal starte forfra i den fjerdebedste række.

Traditionsklubben Bari gik for nyligt konkurs og blev derfor tvangsnedrykket fra Serie B til den fjerdebedste række.

Her skal man ifølge reglerne starte forfra med nyt navn og nye ejere, og byens borgmester har til opgave at udpege, hvem der får lov at drive klubben videre.

Flere har budt ind – blandt andre Lazio-præsident Claudio Lotito – men valget er faldet på Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis.

- Han har økonomisk styrke og sportslige kompetencer. Han er den af de interesserede, som jeg har kæmpet mest med. Jeg tror også, vi kommer til at diskutere meget, for han er ikke nem at håndtere.

- Men hvis man skændes med en person, der kan skabe sportslig succes, betyder det også, at han er oprigtig. Lidt skør måske, men oprigtig, siger Baris borgmester Antonio Decaro ifølge footballitalia.net.

Napoli var også netop gået konkurs, da De Laurentiis i 2004 overtog klubben. Hvis Bari rykker hele vejen op i Serie A, skal De Laurentiis sælge én af klubberne.


Af Mikael Blond

7 kommentarer

uberhaus 10:01          
Og kloven vil have reglerne ændret, så Bari kan spille Serie A under hans ejerskab. Forstår ikke, at folk kan tage den mand seriøst.
TR1986 10:15          
Jeg respekterer De Laurentiis. Han har gjort rigtig meget for Napoli og været et af symbolerne i Napolis genrejsning. Han er meget direkte og ærlig i sine kommentarer. Både på godt og ondt. Han siger i høj grad også ting som ikke er gennemtænkte. Efter det som jeg har læst, så undrer Napolis fans sig over det her køb af De Laurentiis. De spørger hvordan han kan have penge til et køb af Bari, når der ikke var penge til et køb af Cavani. De vil gerne have han fokuserer 100 procent på Napoli. Bari er en sympatisk klub og jeg ser dem også gerne genrejst, men ikke hvis det er for penge som De Laurentiis kunne bruge på Napoli.
uberhaus 10:27          
Ærlig? At smide om sig med postulater er ikke ærlighed.
SCB 10:33          
Noget nyt om prisen, if any? Tror ikke den er vanvittig høj - man overtager vel ikke engang gælden når der oprettes en ny klub. Kræver naturligvis større økonomiske ressourcer på sigt hvis de skal i Serie A men jeg tror i første omgang det er ADL som ressource der blir den største udfordring. Lazio oplevede det samme med Lotito efter Salernitana-købet men han havde dog en medejer ind så det daglige arbejde var begrænset.
TR1986 10:46          
Ærlig? At smide om sig med postulater er ikke ærlighed.
Hvilke postulater?
Mummisball 13:14          
Uberhaus.. Du må da forklarer dig når du mener manden er en klovn...
Onsdag 4. august
Tirsdag 3. august