Luk

Napoli-ejer: Tilbød Icardi 90 mio. kr. om året

| International | 3 kommentarer
Napoli-ejer: Tilbød Icardi 90 mio. kr. om året
Foto: Getty Images

Infoboks

PSG - Real Madrid
Champions League gruppe A (18/09)
bet365 2,15 3,60 3,25
NordicBet 2,26 3,70 3,20
Oddset 2,20 3,60 3,15

Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis tilbød Mauro Icardi en årsløn på hele 90 millioner kroner om året. 

Mauro Icardi skiftede sidst i transfervinduet Inter ud med en toårig lejeaftale med PSG. 

Napoli var også en mulighed, og Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis afslører, at han tilbød mere end en fordobling af Icardis påståede årsløn i Inter på cirka 37 millioner kroner. 

- Jeg tilbød Inter 450 millioner kroner plus bonusser - i alt cirka 485 millioner kroner., og jeg forslog en årsløn på 90 millioner kroner over for Wanda Nara (Icardis agent og kone, red.)

- Icardi er ikke dum, og han følte måske, at han for at relancere sig selv på europæisk niveau, var nødt til at tage til et hold som PSG, hvor han får nemmere ved at skille sig ud end i Napoli, siger De Laurentiis til Corrierre Dello Sport. 

De Laurentiis afslører desuden, at det var cheftræner Carlo Ancelotti, der meget gerne ville have 33-årige Fernando Llorente ind som alternativ til Arek Milik i angrebet. 


Af Mikael Blond

3 kommentarer

La Fidanzata d?Italia 14:43          
Aurelio De Laurentiis, Italiens uden samligning største crybaby!

´Milik-Llorente better than Icardi!´ (Benægtelses Bu-hu)

"var nødt til at tage til et hold som PSG, hvor han får nemmere ved at skille sig ud end i Napoli," (Ondt i røven Bu-hu)

" Det er nonsens. Jeg mødtes med hende for tre år siden, og jeg kommer ikke til at mødes med hende igen – også fordi Napoli ikke har brug for Icardi" (Løgnagtig Bu-hu)

"- Det ville være ekstra sjovt, hvis Sarri skiftede til Juventus, og vi vandt scudettoen mod ham i næste sæson" (desillusioneret Bu-hu)

"Måske bliver vi ikke i stand til at slå Juventus, hvem ved. Men med deres økonomi havde jeg også vundet ti mesterskaber. Vi har ofte været meget tætte på" (misundelse Bu-hu)

"Ronaldo blev tilbudt til Napoli. Mendez, hans agent, kontaktede mig på telefonen" (Mindreværds Bu-hu)

"Men vi forventede ikke seriøst, at han ville forlade os og slette hans tre år i Napoli på denne måde. Nogle mener, at det er en overdrivelse at kalde det forræderisk, men jeg er af en anden opfattelse. Dette skifte demonstrerer den fulde mening at at være forræder." (Rogue Cry baby-mode Bu-hu)

Man kan sige hvad man vil om ADL, men det forbliver altid kulørt!
proege 17:52          
Han siger da Intet i ovenstående artikel som ikke sandt, så vidt vi ved.
Kan ikke se han på nogen måde tuder
Batistuta4ever 18:17          
Man ka lige så godt hente en random gut fra paradis hotel - manden og ikke mindst hans kone er en skamplet for fodbolden
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september