Luk

Napoli fik kamp til stregen fra Serie B-hold

| Coppa Italia | 1 kommentar

Infoboks

Napoli - Empoli 3-2
Coppa Italia
18' 1-0 Giovanni Di Lorenzo
33' 1-1 Nedim Bajrami
38' 2-1 Hirving Lozano
68' 2-2 Nedim Bajrami
77' 3-2 Andrea Petagna

Napoli er klar til kvartfinalen af Coppa Italia, efter de onsdag slog Empoli med 3-2. Serie B-mandskabet gav dog kamp til stregen hele vejen i gennem.

Serie B-mandskabet Empoli var onsdag aften gæster hos Napoli i ottendedelsfinalen af Coppa Italia.

De undertippede gæster skulle vise sig at give god modstand, men det var alligevel hjemmeholdet, der kom planmæssigt foran.

Hirving Lozano strøg i gennem i venstre side efter et veludført kontraangreb. Han lagde bolden på tværs, hvor Giovanni di Lorenzo kom flyvende og stangede 1-0-føringen i nettet.

Et kvarter senere fik Empoli dog bragt balance i regnskabet på ny, da et tidligt indlæg fandt panden på Nedim Bajrami, der headede bolden ned i det fjerneste hjørne til 1-1.

Serie B-mandskabet måtte dog alligevel gå til pause bagud med et enkelt mål, da Hirving Lozano udskiftede rollen som oplægger med at være målscorer i det 38. minut.

Davide Zapella leverede en dårlig tæmning, og det udnyttede den mexikanske kantspiller til at opsnappe bolden på kanten af feltet og tordne bolden over i det fjerneste side af målet til pausestillingen 2-1.

Empoli lagde sig dog ikke ned af den grund, og de fik også bragt balance i regnskabet 20 minutter inde i anden halvleg.

Igen var Bajrami på spil for gæsterne, da han modtog bolden på kanten af feltet. Han lagde den til rette for sig selv, inden han krøllede den i nettet langs jorden og via den fjerneste stolpe til 2-2.

Så var kampen på vej mod forlænget spilletid, men Napoli levede alligevel op til favoritrollen 12 minutter før tid, da Andrea Petagna gjorde det til 3-2.

Eftet et hjørnespark fik Empoli reddet på stregen, men den italienske angriber var først over den løse bold, som han prikkede det sidste stykke i nettet.

Han blev dermed matchvinder, da kampen endte 3-2, hvorfor Napoli er klar til kvartfinalen af Coppa Italia.


 


Af Andreas Roesen
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar