LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Napoli sikkert videre i pokalen

| Coppa Italia | 0 kommentarer
Napoli sikkert videre i pokalen
Foto: Getty Images
Napoli er klar til kvartfinalerne i Coppa Italia efter en sejr på 2-0 over Sassuolo. Arkadiusz Milik og Fabian Ruiz stod for scoringerne.

Et pokalkvarfinale mod AC Milan var, hvad der var på spil, da Napoli og Sassuolo søndag aften klydsede klinger i den italienske pokalturnering.

Værterne stillede til start med flere af holdets profiler - heriblandt Arkadiusz Milik, der kun skulle bruge 13 minutter på banen på at komme på måltavlen.

Sassuolo-keeper Gianluca Pegolo fik handskerne på et Napoli-indlæg, men bolden endte i stedet i brystet på Milik, der fik skubbet bolden det sidste stykke ind over stregen. 

Gæsterne bed dog godt fra sig i Napoli, og efter 36 minutter troede udeholdet, at de havde bragt balance i regnskabet, da Manuel Locatelli sendte bolden i nettet. VAR-systemet fik dog omstødt scoringen på grund af offside. 

Det tog pusten fra Sassuolo-spillerne, der efter pausen ikke formåede at skabe de nødvendige chancer til en udligning. I stedet lukkede værterne kampen med 16 minutter igen.

Denne gang var Milik i oplæggerens rolle, da han lagde bolden til rette for Fabian Ruiz, der med en flot førstegangsafslutning cementerede Napolis sejr.

Dermed avancerer Napoli til Coppa Italias kvartfinaler, hvor AC Milan venter.  

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar