Luk

Napoli smed sejren efter rekordhurtig scoring

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Genoa - Cagliari 1-0
Serie A
10' 1-0 Mattia Destro
Verona - Napoli 3-1
Serie A
1' 0-1 Hirving Lozano
34' 1-1 Federico Dimarco
62' 2-1 Antonin Barak
79' 3-1 Mattia Zaccagni

Hirving Lozano scorede Napolis hurtigste ligamål til dato, men det var ikke nok for holdet, der tabte med 1-3 til Verona i Serie A søndag.

Der var en tredjeplads på højkant for Napoli, der kunne hente point på flere af Serie A's tophold, der havde sat point til runden.

Og fra start så det i høj grad også ud til at lykkes at hente point. Faktisk var der ikke gået ti sekunder, før gæsterne fra Napoli var foran.

Diego Demme fik bolden efter kickoff, og efter et par træk sendte han en bold i dybden til hurtigløberen Hirving Lozano, der udnyttede en bommert af et indgreb fra Verona-forsvaret, så han kunne sparke sit hold i front efter lige knap ni sekunders spil.

Det var Napolis hurtigste ligascoring til dato, men ikke helt den hurtigste ligascoring i hele Serie A, for den satte Rafael Leao fra AC Milan tidligere på sæsonen med sin scoring efter knap syv sekunder.

Føringen fik dog ikke lov til at holde frem til pausen, for ti minutter før den sendte værternes Faraoni en bold ind i feltet til en helt fri Dimarco, der let kunne sætte en inderside på indlægget og udligne.

I anden halvleg gik det så helt galt for Napoli. Efter en times spil fandt Zaccagni holdkammeraten Barak i feltet, så han kunne sende Verona foran.

Og ti minutter senere blev føringen udbygget, da Zaccagni også kom på tavlen med et relativt let hovedstød efter Lazovic' indlæg et kvarter før tid.

Her sluttede det også for scoringerne i opgøret, som Verona dermed kunne trække sig sejrsrige ud af.

Andetsteds mødtes Genoa og Cagliari i et brag i bunden af rækken, hvor Lukas Lerager ikke var at finde i truppen for hjemmeholdet.

Her kunne Mattia Destro dog sørge for, at Genoa spillede sig væk fra stregen, da han scorede kampens eneste mål.


Af Christian Ambæk
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts