LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Napoli-træner kæmper med EL-motivation

| International | 3 kommentarer
Highlights: Napoli er fortsat nr. 1 i Serie A efter 3 point mod SPAL
Highlights: Dansk assist i flot Leipzig-sejr over Napoli
Highlights: Napoli tog pligtsejr over Benevento
Dries Mertens bringer Napoli flot foran
Napoli-træner kæmper med EL-motivation
Foto: Getty Images
Motivationen er ikke ligefrem skyhøj inden torsdagens Europa League-opgør mod RB Leipzig, erkender Napoli-træner Maurizio Sarri.

Napoli har indtil videre solgt beskedne 6000 billetter til torsdagens hjemmekamp mod RB Leipzig i Europa League, og der bliver kæmpet med motivationen hele vejen rundt.

Det erkender en ærlig Maurizio Sarri, der ikke lægger skjul på, at mesterskabskampen har førsteprioritet.

- Vi må finde motivationen. Vi har 18 spillere og tre keepere klar, så der er en numerisk udfordring, men vi vil forsøge at skabe en seriøs og tæt kamp uden, det går udover ligaen.

- Vi er fokuserede på denne kamp alene, og vi møder et hold, der begejstrer mig, når jeg ser dem. De er et sjovt hold med fart og teknik, siger Sarri til footballitalia.net.

- Det primære mål før sæsonen var at være konkurrencedygtig i Serie A. Derefter i Europa. Vi har kæmpet med vores europæiske mentalitet, men det er ikke kun vores skyld. Det bliver også forstærket af alt omkring os og den store lyst til at skabe resultater i Italien.

Pressen spurgte også ind til mesterskabduellen med Juventus på dagens pressemøde.

- Vi tænker kun på i morgen. Jeg har allerede problemer med at indgyde europæisk motivation. Mere snak om ligaen vil kun gøre det endnu værre, siger en bundærlig Sarri.

Sarri udtrykker ligeledes stor utilfredshed med 'kun' at have 60 timer mellem kampen mod RB Leipzig og ligakampen mod Spal på søndag.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 22. januar