Luk

Napoli ydmygede Fiorentina med tenniscifre

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Napoli - Fiorentina 6-0
Serie A
5' 1-0 Lorenzo Insigne
36' 2-0 Diego Demme
38' 3-0 Hirving Lozano
45' 4-0 Piotr Zielinski
72' 5-0 Lorenzo Insigne
89' 6-0 Matteo Politano

Fiorentina var i store perioder rigtig godt med, men manglede skarphed, hvilket Napoli på ingen måde gjorde. Hele 6-0 sejrede Napoli i Serie A-opgøret.

Napoli havde søndag chancen for at hægte sig på de øvrige tophold, men det krævede en sejr i hjemmekampen mod Fiorentina.

Den mission startede forrygende for Gennaro Gattusos tropper, der kom på 1-0 allerede efter fem minutter, hvor Andrea Petagna lagde bolden til rette for Lorenzo Insigne, som sparkede bolden fladt i det lange hjørne.

Chancer fortsatte der med at være, og midtvejs i første halvleg var Fiorentina særdeles tæt på en udligning, da Napolis Diego Demme rettede en bold af, så den snød David Ospina i målet, men overliggeren stod i vejen.

Kort efter var Fiorentina nærgående igen, men Ospina hev en glimrende redning frem på forsøget fra rutinerede Franck Ribery.

Fiorentina fortsatte jagten på en udligning, og Cristiano Biraghi var tæt på at stå for den efter godt en halv times spil, men afslutningen strøg akkurat forbi stolpen.

Den manglende skarphed blev kostbar for Fiorentina, for i det 36. minut blev det i stedet for en udligning 2-0 til Napoli, da Diego Demme afsluttede en veludført kontra.

Hvis ikke 2-0-målet allerede var en kold spand vand i hovedet på Fiorentina, fik gæsterne sådan én to minutter senere, hvor Hirving Lozano øgede til 3-0.

I første halvlegs sidste minut faldt det helt sammen for Fiorentina, da Piotr Zielinski også scorede, og så gik værterne til pause med en vild 4-0-føring, selvom første halvleg havde været ganske jævn.

Fiorentina var derfor tvunget til at score tidligt i anden halvleg, hvis håbet om at få point bare skulle leve en lille smule, og gæsterne kom igen tæt på, men manglede det sidste.

Derfor blev det i stedet 5-0 med små 20 minutter igen, da Lorenzo Insigne udnyttede et straffespark, og så var kampen endegyldigt afgjort.

I kampens sidste minut lukkede Napoli målshowet til 6-0, fordi Matteo Politano var på pletten, og så sluttede det med en vanvittig 6-0-sejr til Gattusos mandskab.

Med sejren hopper Napoli op på en foreløbig tredjepladsen i Serie A med tre point op til Inter og yderligere tre til førerholdet AC Milan.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

Mummisball 15:03          
Sehr gut...
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts