Luk

Napolis Victor Osimhen afviste flere PL-klubber

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Napoli - Sassuolo
Serie A (01/11)
Oddset 1,52 4,80 5,40
bet365 1,53 4,60 5,50

Der var stor interesse for Victor Osimhen fra Premier League, men den unge nigerianer tror på, at Napoli er bedre rustet til at udvikle ham som spiller.

Napoli lagde forud for den kommende sæson godt 370 millioner kroner på bordet for Lilles 21-årige angriber Victor Osimhen, der altså nu skal udfolde sit potentiale i Serie A.

Det var et meget bevidst valg for den nigerianske landsholdsspiller, der også havde muligheden for at skifte til Premier League.  

- Der var mange, der forudsagde, at jeg ville skifte til Premier League, og der var meget interesse derfra, og jeg havde mange tilbud fra klubberne, men Napoli var det bedste valg for mig, siger han ifølge Football Italia og uddyber:

- Det var det rigtige valg i forhold til den spiller, som jeg gerne vil være i fremtiden, og også den karriere jeg ønsker at have. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Napoli er den rette klub, der kan føre mig til nye højder, forklarer han,

Victor Osimhen scorede 18 mål og lagde op til seks af slagsen for Lille i den ene sæson, han spillede for klubben før skiftet til Napoli.


Af Lasse Rene
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober