Luk

Navas: Savnede tillid i Real Madrid

| International | 6 kommentarer

Infoboks

PSG - Bayern München
Champions League Slutspil (13/04)
Oddset 2,95 4,10 2,15
bet365 2,90 4,00 2,15

Keylor Navas føler sig godt tilpas i Paris Saint-Germain, hvor han føler sig mere værdsat end i Real Madrid.

Costaricanske Keylor Navas forlod i 2019 Real Madrid til fordel for Paris Saint-Germain, efter at han var blevet skubbet ud i den spanske hovedstad af Thibaut Courtois.

Inden da havde Navas haft nogle sæsoner som førstemålmand, men han følte ikke, at han havde tillid.

- Jeg føler mig helt sikkert værdsat her. I Spanien følte jeg ikke, at hele klubben troede på mig, siger Navas ifølge Marca til PSG’s officielle klubmagasin.

Navas understreger, at tvivlen ikke skinnede igennem hos holdkammeraterne.

- Jeg vil altid være taknemmelig for den støtte, som fansene viste mig og stadig viser mig, selvom jeg har skiftet klub. Mine holdkammerater stolede også på mig hele vejen igennem.

Navas kom til Real Madrid fra Levante i 2014.


Af Casper Baunsgaard

5 kommentarer

LosBlancoz 19:40          
Han er en af de mest undervurderede målmænd jeg kan huske. Han spillede en stor del i Real´s succes i champions league og selvom jeg er mere end tilfreds med Courtois som målmand, har Navas en særlig plads i Real-hjertet. En skam han ikke følte sig værdsat men sådan har historien desværre lydt for mange ex Real spillere.
922 19:49          
Det er standard for spanske hold, det er kun navnet det drejer sig om. Men det slutter vel snart med de astronomiske summer de skylder væk.
Los_Blancos 19:54          
Ingen tvivl om at han var en fantastisk målmand på sine gode dage. Dog så lavede han for mange hovedløse fejl bla. droppet mod Juventus i chl semi-finalen. Det gjorde at man (forsvaret) tit var lidt usikker, når han stod mellem stængerne. Der skal dog ikke herske tvivl om at hans præstation i klubben var yderst acceptabel, og han virkede også til at være en sympatisk fyr og vellidt i truppen.
Doktor Nollert 20:01          
Fantastisk målmand, og dumt af Real at smide hundredevis af millioner efter en erstatning, der ikke er bedre.
Return_of_the_Mølbat 21:06          
Fantastisk målmand, og dumt af Real at smide hundredevis af millioner efter en erstatning, der ikke er bedre.
Jeg havde helt samme holdning som dig, dengang Real Madrid hentede Thibaut Courtois. Navas havde trods alt spillet en vigtig rolle i Los Blancos hattrick af CL-titler, mens belgieren havde haft en nedadgående formkurve for Chelsea i et par sæsoner.

Jeg må dog bare erkende, at jeg tog fejl, hvilket jeg dog er super glad for. Courtois har været fuldstændig outstanding, og langt bedre for Real Madrid end Keylor Navas nogensinde var. I sidste sæson vandt han Zamora-trofæet som den første Real Madrid-målmand siden Iker Casillas i 2008. (Det er et trofæ, der gives til den målmand, der har haft flest clean sheets i løbet af en hel sæson i La Liga). Courtois er uden tvivl pt. en af verdens 3 bedste målmænd. Det er ham, Oblak og Neuer. (Ikke nødvendigvis i den rækkefølge). Navas var god i sin Madrid-tid, men han var aldrig helt, helt deroppe, hvor Courtois er nu.
Mandag 12. april
Søndag 11. april