Luk

Ndombele: Var hårdt under Mourinho i starten

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Brentford
Premier League (02/12)
Oddset 1,60 4,10 5,50
bet365 1,60 4,20 5,25

Tanguy Ndombele fortæller, at han sandt nok havde en svær start med Jose Mourinho, da manageren kom til, men at det blev bedre over tid i Tottenham.

Franske Tanguy Ndombele blev tilbage i 2019 hentet til London-klubben Tottenham af daværende manager Mauricio Pochettino. 

Argentineren holdt dog ikke længe herefter, og så kom Jose Mourinho ind, hvilket ikke var godt for Ndombeles spilletid.

Længe var det også rygtet, at den franske midtbanemand skulle væk fra klubben, og han erkender i dag også, at han havde en hård start med den portugisiske manager.

- Det er sandt, at det var hårdt i starten med Mourinho. Men over tid kom vi meget bedre overens, og forholdet fungerede meget bedre, siger Ndombele til teamtalk.com.

- Med enhver manager, hvis jeg ikke kan lide den måde, jeg bliver behandlet på, så siger jeg det, forklarer Ndombele.

I Tottenham i denne sæson er Nuno Espirito Santo kommet ind, og Ndombele forklarer, at hans managerstil er lidt anderledes fra Mourinhos.

- I sidste ende har hver manager sin egen stil. De (Nuno og Mourinho) er to meget forskellige folk.

- Jose Mourinho er en, der har en hård managerstil, men han er altid for klubben. Nuno er virkelig en rar fyr, men han er lidt mere stille og holder sig til sig selv, siger franskmanden.

Efter at have startet uden for truppen i begyndelsen af denne sæson ligner det nu, at den 24-årige franskmand efterhånden er ved at bide sig fast på holdet.

I Tottenhams fem seneste Premier League-opgør er han startet inde, og mod Newcastle forrige weekend kom han også på scoringstavlen.

Anfører i klubben, Hugo Lloris, har været ude at sige, at Ndombele har brug for en periode af kampe til at finde formen, og det giver han sin landsmænd ret i.

- Jeg synes, at Hugo har ret. I sidste ende har du brug for at spille kampe og komme ind i rytmen for at finde form, siger Ndombele.

Tottenham spiller næste gang onsdag imod Burnley i Carabao Cuppen, inden det gælder kriseramte Manchester United lørdag.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 29. november