Luk

N'Doye om exit: Ikke mig der forlod FCK

| 3F Superliga | 45 kommentarer

Dame N'Doye mener ikke, at det var ham, der forlod FC København, men klubbens tilbud kunne ikke betyde andet end et exit, skriver han på Instagram.

Torsdag meddelte FC København, at man ikke forlængede kontrakten med Dame N'Doye, da man ikke kunne blive enige om økonomien i en aftale.

N'Doye skriver nu på Instagram, at han ikke føler, at det var ham, der forlod klubben, men at tilbuddet, som FCK gav, ikke kunne betyde andet end farvel.

- Min skade var ikke et problem, da jeg scorede mål, men det er den sjovt nok i dag. Sådan er livet nogle gange. Når folk tager fejl, finder de nogle gange undskyldninger, indtil de indser, at de tog fejl. Det kan kun tiden vise, skriver N'Doye på Instagram.

- I spørger mig, hvorfor jeg forlod klubben. Jeg forlod den ikke, men tilbuddet betød, at jeg stoppede. Men sådan er det.

35-årige Dame N'Doye nåede 118 mål i 217 kampe for FC København i sine to perioder i klubben.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren

45 kommentarer

Binne7 13:34          
Av av av
Dentolvtemand 13:34          
Ja sådan er det og intet ondt blod herfra. Kan udemærket forstå klubbens bevæg grunde, og forstår også N´Doye der må skulle noget økonomi til før man vælger at takke ja til at være adskilt fra kone og børn.

Held og Lykke fremover og tak for minderne til det næste medlem af legends Club.

Som Ståle sagde, vi skilles som venner.

Jeg tillader mig at lave lidt Ananas i egn juice og indsætte mit indlæg fra. Igår igen, synes den er passende til denne artikel. :-)

Jeg har nu intet ondt i røven over N´Doye ikke takker ja til klubbens tilbud. Han er 35 og selvom han nok skal have tjent en fornuftig mønt i løbet af sin karierre, er det nok hans sidste år til at få den sidste smule penge, ud af karrieren inden han trækker sig tilbage. Og lig dertil at han kommer fra trænge kår, og i øvrigt er adskilt fra kone og børn i det daglige. Så måske han har vejet det hele og kommet frem til at det ikke var det værd.

Nu min hyldest til N´Doye:

Første gang jeg så N´Doye spille i PARKEN var det i Europa league, hvor han spillede for Panathinaikos, på daværende tidspunkt var der ingen af os der anede at han senere ville gå hen og blive en legende i København. Som enlig angriber, rev han Copenhagen Air Force fra hinanden, Panathinaikos vandt 1-0 med N´Doye som matchvinder.

Og det huskede FCKs sportslige ledelse sig selv på, og et års tid efter hentede man ham i Kreta, på daværende tidspunkt spillede han både som angriber og på den centrale midtbane ( i Panathinaikos spillede han faktisk for det meste på midtbanen), FC København hentede ham dog fra dag et som angriber.

Efter ca. 0,5 - 1 år begyndte han at vise sig som en klasse angriber i superligaen, og da FCK så i 2010 kvalificerede sig til champions league beviste han virkelig sit internationale niveau. Personligt glemmer jeg aldrig da han på Camp Nou viftede Poyoul til side og bankede bolden på overliggeren en 25-30 meter udefra, desværre brændte Santin returen fælt. Jeg glemmer heller aldrig hjemmekampen imod Barca hvor han var ved at sluge sin egen tunge efter et karatespark fra Valdes, Grønkjær var hurtig til at fiske tungen ud af halsen på hans værelseskammerat, N´Doye kom til bevidsthed og som den fighter han er fuldførte han resten af kampen upåklageligt.

Så vil jeg også huske ham for den periode hvor vi fra fans siden havde et noget anstrengt forhold til ledelsen i en periode med Anders Hørtsholt, her gik N´Doye ud og fik Urban crewe logoet som sin første tatovering, og da han efterfølgende scorede i Ålborg var han ikke sen til at kysse logoet, som nu sad på hans arm.

Og sidst men ikke mindst vil jeg huske ham for hans 2. Tid i klubben, kom til som 33 årig efter primært at have spillet på kanten i trapzanspor, mange af os var i tvivl om hans niveau, men vi blev bestemt ikke skuffet, og er vel nok den spiller der efter at være "vendt hjem" til superligaen har klaret det "spring" bedst sammen med Jesper Grønkjær.

Jeg trøster mig i dag med at vi fik taget den perfekte afsked i søndags, "taget løftede sig" da han løb ud til opvarmning, og han kvitterede med en 2-1 scoring som gjorde at vi vandt kampen og fik sluttet sæsonen af på en pæn måde.

I mine øjne er han Superligaens bedste angriber nogensinde, jeg er måske farvet javel. Men det er nu engang sådan jeg ser det, også kan andre mene noget andet, det er helt fint.

Vi ses i PARKEN N´Doye når du utvivlsomt skal ind og optages som det næste medlem af legends Club.
bruger 147847 13:37          
Bjellands penge
Steve Highway-61 13:40          
Præcis. De er bare nærige.
Esbjerg - fan 13:41          
Manden har været meget skadet og kunne næsten ikke løbe til sidst.

35 år - tror Ståle har ret.
Blodpenge 13:44          
Hans skade har da været et problem hele sæsonen, så det er noget bavl han lukker ud
Blodpenge 13:49          
Hans skade har da været et problem hele sæsonen, så det er da noget bavl han lukker ud
Tirsdag 11. august
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
18:12
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
18:11
Dansker ansat som A-landstræner på Grønland
18:10
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
18:08
CL-kvalifikationskamp aflyst grundet corona
18:06
Dansker ansat som A-landstræner på Grønland
18:06
Real Madrid sender Areola tilbage til Paris
18:05
FCK - Sidste dans med Damen!
18:04
Man United-tråden
18:00
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
17:59
Spillerforeningen: Tesfaye-tweet skuffer os
17:58
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
17:58
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
17:55
Brøndbytråden
17:54
Varm FCK'er: Ikke op til mig om klubber byder
17:52
CL-kvalifikationskamp aflyst grundet corona
17:49
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
17:47
Fredericia lejer offensivspiller i FCM
17:45
Dansker ansat som A-landstræner på Grønland
17:45
Spillerforeningen: Tesfaye-tweet skuffer os
17:44
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
17:43
Sviatchenko: FCK ville ikke være et skridt op
17:41
FCK - Sidste dans med Damen!
17:41
Johnsson: Nok min personlige rekord
17:41
Chelsea Football Club
17:38