Luk

Nedjustering: AaB har ikke fået gode nok bud

| 3F Superliga | 4 kommentarer
Nedjustering: AaB har ikke fået gode nok bud

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,18 3,85 2,95
Oddset 2,20 3,80 3,05

AaB har ikke modtaget bud, som matchede AaB's prissætning af klubbens spillere, og derfor må man nedjustere forventningerne til årsregnskabet, siger direktør Thomas Bælum.

AaB har tirsdag nedjusteret forventningerne til årsregnskabet, så de går fra et forventet underskud på 15-20 millioner kroner til 28-32 millioner kroner.

Det er skuffende for AaB-lejren, som dog ikke mener, at klubben har modtaget bud i tilfredsstillende størrelse. Det siger administrerende direktør Thomas Bælum.

- Nedjusteringen er ikke tilfredsstillende, men desværre har vi i indeværende transfervindue ikke modtaget bud, der efter vores mening har matchet markedsværdien på vores spillere, hvorfor vi ikke har opnået de forventede transferindtægter, siger direktøren i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Spillersalg vil altid være en del af vores strategi, og vi følger fortrødent vores målsætninger for Nordkraften og udvikling af AaB som helhed.

AaB har denne sommer hentet Iver Fossum, Rasmus Thelander og Patrick Olsen. Klubben har solgt Pavol Safranko, som den eneste.


Af Jonas Dalgård
Mandag 16. september