Luk

Nedrykkere sendte Besiktas ud af pokalen

| Pokal | 0 kommentarer

Infoboks

Besiktas - Erzurum BB 2-3
Pokal
1' 0-1 Oltan Karakullukcu
33' 1-1 Abdoulay Diaby
64' 2-1 Burak Yilmaz
67' 2-2 Ibrahim Sissoko
72' 2-3 Oltan Karakullukcu

Erzurum BB fra den næstebedste række vandt onsdag 3-2 over Besiktas i den tyrkiske pokalturnering og er derfor videre med en samlet 6-4-sejr.

For en uge siden tabte Besiktas 2-3 til Erzurum i det første opgør i ottendedelsfinalen af den tyrkiske pokalturnering, hvorfor der var pres på storklubben onsdag aften.

Her var der nemlig returkamp i Istanbul, men Besiktas fik en iskold spand vand i hovedet helt fra begyndelsen af opgøret.

Allerede i kampens første minut sendte Oltan Karakullukcu nemlig Erzurum på 1-0, og så var det op ad bakke for Besiktas.

Hjemmeholdet fik svaret igen efter en gold halv times spil, da Abdoulay Diaby gjorde det til 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

Besiktas manglede bare et enkelt mål for at tage billetten videre, og det mål kom i det 64. minut.

Her scorede netop indskiftede Burak Yilmaz nemlig til 2-1, men prøvelserne var ingenlunde forbi for Besiktas.

Bare tre minutter senere udlignede Ibrahim Sissoko nemlig til 2-2 for Erzurum, inden Karakullukcu en håndfuld minutter derefter sendte gæsterne på 3-2.

Derfor krævede avancement for Besiktas pludselig to scoringer i kampens afslutning, og den opgave magtede værterne ikke.

Nøjagtigt som i det første opgør vandt Erzurum 3-2 over Besiktas og er derfor videre til kvartfinalerne med en samlet 6-4-sejr.


Af Martin Schmidt
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar