Luk

Nedslået Arteta: Vi spillede under niveau

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Southampton - Arsenal
FA Cup (23/01)
Oddset 3,15 3,45 2,25
bet365 3,10 3,40 2,30

Mikel Arteta begræder Arsenals 3-0-nederlag til Aston Villa, som den spanske cheftræner tager hele ansvaret for.

Arsenal gik ind til søndagens opgør hjemme mod Aston Villa med en 1-0-sejr ude over Manchester United i bagagen fra forrige runde.

Det momentum formåede hjemmeholdet dog ikke at bygge videre på, og i stedet tabte Mikel Artetas tropper med 3-0.

Det ærgrer den spanske cheftræner, som var særlig skuffet over, at hans mandskab ikke stod sammen som et hold.

- Vi spilleder under vores eget niveau, og jeg er nødt til at sige, at det var første gang, jeg så os spille, som om vi ikke var et hold. Jeg tager det fulde ansvar. Jeg er ansvarlig for at få holdet til at præstere på banen, og i dag var vi ikke et hold, og det er mit job. Det er derfor, jeg er her, sagde han efter kampen i følge goal.com og tilføjede:

- Vi startede ikke godt nok. Vi slap afsted med en VAR-dom, men vi tabte alle duellerne, og vi var sjuskede på bolden. Når vi skabte chancer, så ramte vi ikke målet. Det er en dårlig kombination. Vi efterlod store rum, og vi så meget skrøbelig ud på kontraangrebene, uddybede han.

Med nederlaget indtager Arsenal en 11. plads, mens Aston Villa tre point over The Gunners ligger på en sjetteplads.


Af Lasse Rene

4 kommentarer

Skrok65 01:52          
Pinlig indsats , de tre på toppen var håbløse, især Auba og Laca, de må gerne smutte for min skyld. Auba ligner en Øzil, pt
Bobfarlig 15:59          
Ja Arteta, du må have samtlige spillere over knæet og give den en orn´li syg røvfuld. Det var skandaløst var det.
Chrmad02 16:46          
Jo men har vi stort set ikke gjort dette i alle vores hjemmekampe i Premier League i denne sæson? Kampe som vi i min verden skulle være spilstyrende og dominerende i, men hvor vi i stedet har været alt for defensive og passive. Er bare så kritisabelt og præstationen i går var total uacceptabel (ligesom især 2. Halveg mod Leicester også var). I min verden skal vi bare vinde hjemmekampene mod hold som Leicester og Aston Villa med offensiv og forsøg på flydende fodbold. Med nedenstående line-up (som vi havde muligheden for at spille med fra starten af sæsonen af) burde vi efter min mening kunne kæmpe med om top fire-postionerne.

Leno
Maitland-Niles Holding Gabriel Tjerney
Paratey Cebellos
Pepe Ozil Willian
Auba

Arteta skal selvfølgelig ikke fyres, men vores tilgang til nogle af kampene i denne sæson og spillet har været så negativ og defensivt, at det i min verden er uacceptabelt. Den måde vi har spillet på og tilgangen til nogle af de kampe som vi burde være dominerende i er ikke en del af klubbens DNA.
Skrok65 13:43          
Chr, det hold du foreslår er der ikke meget vinderinstinkt og fightervilje i. Pepe, Øzil og Auba gider/ kan intet defensivt . Vi har en masse gode spillere, men stadig intet hold. Det her bliver endnu en sæson hvor vi ender med at sige.......næste sæson, så er den der. Not
Fredag 22. januar