Luk

Nelsson debuterede i Gala-sejr før Randers

| Super Lig | 5 kommentarer

Infoboks

Galatasaray - Hatayspor 2-1
Süper Lig
3' 0-1 Saba Lobjanidze
30' 1-1 Sofiane Feghouli
88' 2-1 Christian Luyindama

Victor Nelsson spillede samtlige minutter i sin debut, da han og Galatasaray mandag slog Hatayspor med 2-1. Torsdag venter Randers FC.

Mandag aften skulle Galatasaray i aktion i den hjemlige liga, inden der på torsdag venter en særdeles vigtig kamp mod Randers FC, hvor der er en plads i Europa League-gruppespillet på højkant.

For nylig har Galatasaray købt Victor Nelsson i FC København, og mens han ikke må spille med i kvalifikationen til Europa League på grund af sin deltagelse for FCK, så er der ingen restriktioner i det tyrkiske.

Derfor kunne cheftræner Fatih Terim mandag give debut til 22-årige Nelsson mod Hatayspor.

Han startede i midterforsvaret ved siden af Christian Luyindama, men de to fik ikke nogen heldig start som makkerpar, da den tidligere Randers FC-spiller Saba Lobjanidze kom på tavlen for gæsterne efter kun tre minutter.

Det blev dog bedre for Galatasaray, som kampen skred frem, og efter en halv time udlignede Sofiane Feghouli til 1-1.

Trods et større overtag til Galatasaray i anden halvleg, så lignede det længe, at det skulle blive til en pointdeling, men to minutter før tid ville Luyindama det anderledes, og så blev han matchvinder for Galatasaray med et 2-1-mål.

Dermed kommer Galatasaray til Europa League-kampen mod Randers med medvind i ryggen. Første opgør endte som bekendt 1-1 i Kronjylland.


Af Jonas Dalgård
Søndag 23. januar