Luk

Nelsson vil hjælpe sin nye forsvarsmakker

| EM U21 | 1 kommentar

U21-kaptajnen Victor Nelsson forventer seks point fra de kommende to EM-kvalifikationskampe, hvor FCK-forsvareren får ny makker i midterforsvaret.

Torsdag aften spiller U21-landsholdet sin anden EM-kvalifikationskamp frem mod EM i 2021, når Nordirland gæster Danmark på U21-hjemmebanen i Aalborg.

Siden venter gruppens nuværende tophold, Finland, mandag på udebane, og U21-kaptajnen Victor Nelsson forventer, at Danmark står med seks point efter de to kampe.

- Det er to hold, som vi bør og skal slå. Jeg forventer to gode kampe, men også to sejre, og det er det mindset, vi bør gå ind til kampene med, siger Nelsson og fortæller om U21-mandskabets vej til seks point.

- Vi har fået en lidt anden spillestil under Albert (Capellas, red.), og det prøver vi at praktisere så godt, som vi nu kan. Så vi skal have en masse flow med kuglen, en stabil defensiv og så skal vi gerne score nogle mål.

Danmark vandt sin første kamp i EM-kvalifikationen med 2-1 over forhåndsfavoritterne Rumænien.

Ny makker til Nelsson

Da U21-landsholdet blev samlet mandag måtte Nelssons stopper-makker, Jacob Lungi Sørensen, trække sig med en mindre skade, som han ikke ville nå at blive kvit under samlingen.

Derfor skal Nelsson have sig en ny makker i torsdagens kamp, og det bliver mellem Brentfords Mads Bech og Japhet Sery samt Lungi-erstatningen Frederik Alves fra Silkeborg, at Capellas formentlig skal finde sin anden midtstopper.

Kun sidstnævnte har indtil nu debuteret for U21-landsholdet, og derfor er Nelsson klar til at hjælpe, hvem hans makker end bliver.

- Jeg har været inde omkring holdet i snart to et halvt år, så vi ældre spillere, som har været her i længere tid, skal selvfølgelig tage det ansvar, og det er klart, at når der kommer en spiller ind, skal jeg være med til at hjælpe og guide ham igennem tingene. Det er jeg klar på.

Mod Rumænien stillede Capellas op med Esbjergs Daniel Anyembe på højre back og Gladbachs Andreas Poulsen på siderne af Nelsson og Lungi.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

apb 11:53          
Savner Lyngbys Frederik Winther. Skamløst god på bolden, drengen er kun 18 men piller de fleste superligaspillere. Vi kan godt bruge forsvarere der kan spille bold.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober