Luk

Nelsson vil vinde titler: Gala er et stort hold

| Super Lig | 9 kommentarer

Infoboks

Besiktas - Galatasaray
Süper Lig (25/10)
Oddset 2,25 3,55 2,90
bet365 2,25 3,50 2,90

Victor Nelsson valgte at skifte fra FC København til tyrkiske Galatasaray, da det er en storklub, hvor han kan komme til at vinde titler.

Victor Nelsson sagde op til denne sæson farvel og tak til FC København og fløj til den tyrkiske hovedstad, hvor han skrev kontrakt med Galatasaray.

Her har den danske stopper fået fuld spilletid i syv ud af otte Süper Lig-kampe, hvor det dog ikke har kørt for tyrkerne. De ligger nemlig blot nummer otte i rækken, men målsætningen er fortsat den samme for Nelsson.

- Jeg vil gøre mit bedste og vinde ligaen. Jeg håber, at vi i slutningen af ​​sæsonen kan mødes med vores fans og fejre mesterskabet, udtaler Nelsson til BeIN Sports og tilføjer, hvorfor han netop valgte at skifte til Galatasaray.

- Det faktum, at holdet består af unge spillere, var en af ​​grundene, der fik mig hertil. Den vigtigste faktor var dog, at Galatasaray er et stort hold.

23-årgie Victor Nelsson har kontrakt med Galatasaray frem til sommeren 2026.


Af Raymund Nelausen

9 kommentarer

Dummeidiot 17:36          
Vil blive husket som en af de bedste spillere som aldrig vandt et mesterskab i Fck, men gab et kedeligt valg han tog
Bødlen1880 18:46          
At valget faldt på Gala, handler vel om at der ikke var noget bedre som bød sig til.
Tropico 19:18          
Hvordan kan Galatasaray være et kedelig valg? Vanvittig fanbase, stor europæisk tradition og store tidligere navne i truppen. Havde han valgt et hold i midten i den tyrkiske liga, kunne jeg forstå din pointe, men Galatasaray er en rigtig stor klub. Han er der jo maksimalt til og med næste sæson før han skifter videre. Måske han fandt det mere attraktivt at spille for Galatasaray, hvor ambitionen er mesterskab og CL i stedet for Crystal Palace, der bruger 80% af tiden i PL på at forsvare og undgå at tabe.
haraltidret 19:45          
Jeg har også svært ved at se Galatasaray være et kedeligt valg. Victor Nilsson havde på nuværende næppe mange andre mere spændende klubber at vælge imellem. Og kan han få succes hos Galatasaray, så åbner der sig langt flere og mere spændende muligheder end Nilsson ville have fået som FCK spiller.
Bødlen1880 20:01          
Tropico: Du kan da være sikker på, at Nelsson ikke var i Gala i dag, hvis Crystal Palace reelt ville have ham.
TheUnitedWay 20:04          
Tjo eller også er det meget fornuftigt at tage en mellemstation før en top-4 liga. Det går meget godt for Jønsson.
FCK’er 20:52          
Måske Nelson skulle fokusere lidt mere på at spille fodbold end af sidde og kommentere og rakke ned på Robinson deltagere fordi han mener de ikke er ydmyge nok. Når man så læser hvad han udtaler her.

Et råd ? Prøv at være ydmyg og fokuser på dig selv og hold dig for god til at skrive privat til en deltager i Robinson fordi du sidder halv misundelig og keder dig i Tyrkiet.

Come on, at tage til Galla er et skridt ned. Men er glad for du ikke er fck´er længere. Så hav et fantastisk eventyr i Tyrkiet. Kæmpe liga hahaha. Held og lykke med
Karrieren.
Lad nu vær og ødelæg den.

Gæster i en dag Parken er jeg sikker på du tager hjem med røde kinder og ømme balder!
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober