Luk

New York City finder ny akademidirektør i FCK

| Major League Soccer | 4 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20

FC København vinker farvel til Morten Grahn, der skifter et job i klubbens talentafdeling ud med at blive akademidirektør i amerikanske New York City.

Morten Grahn har i de seneste ti år været en central figur i FC Københavns ungdomsafdeling, men nu rykker han videre i karrieren.

Han er nemlig tirsdag eftermiddag blevet annonceret som ny academy director i New York City.

- Morten har gennem mange år været anerkendt som en meget fagligt dygtig mand og en af de bedste herhjemme på sit felt, siger FCK-sportsdirektør Peter Christiansen.

- Nu har han fået en stor mulighed i en af verdens største fodboldorganisationer og samtidig et spændende eventyr for ham og familien i New York. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Morten rejser, men vi har stor respekt for hans beslutning og ønsker ham alt det bedste fremover.

Udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen fortsætter:

- Det er ærgerligt, at vi mister en stor personlighed og faglig profil, som har været et omdrejningspunkt gennem mange år.

- Morten har gjort sig fortjent til denne store mulighed, og det er først og fremmest en stor anerkendelse af hans kompetencer, men også en anerkendelse af vores miljø og klub.

- Vi uddanner ikke kun fremtidens professionelle fodboldspillere, men også medarbejdere til internationalt topniveau, og derfor er vi stolte af, at vi kan sende en kapacitet som Morten afsted, siger Sune Smith-Nielsen.

Morten Grahn har tidligere været A+ træner og U19-cheftræner i FCK, hvor han senest var ansat som Head of Player Development.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar