Luk

Newcastle: Bruce får kamp nr. 1000 søndag

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Rennes
Europa Conference League Gruppe G (09/12)
Oddset 1,65 4,10 4,30
bet365 1,70 4,10 4,50

Newcastle oplyser fredag, at manager i klubben, Steve Bruce, får sin kamp nummer 1.000 som manager på søndag. De har haft en travl uge, skriver de. 

Newcastle har fået nye, rige ejere i sidste uge, og derfor har mange regnet med, at der ikke ville gå lang tid, inden klubbens manager, Steve Bruce, ville blive fyret.

Fredag oplyser klubbens nye delejer Amanda Steveley dog i en udmelding, at Bruce får sin jubilæumskamp nummer 1.000 for Newcastle på søndag. De har nemlig haft en travl uge, siger Steveley.

- Vi har haft en utroligt travl uge med at gå igennem forretningen og lære folk at kende, og det er tvingende nødvendigt, at vi fortsætter med at være tålmodige og velovervejede i vores tilgang.

- Ændringer sker ikke altid over natten, det kræver tid, og at vi følger en forsigtigt overvejet plan og strategi, siger Staveley.

Den nye bestyrelse har mødt Bruce og spillerne og forklarer, at de står bag holdet i weekendens vigtige kamp, ligesom de er glade for managerens professionelle tilgang til overtagelsen.

- Vi mødtes med Steve og spillerne i mandags, og har givet dem tid og plads denne uge til at fokusere på at forberede sig til, hvad der er en meget vigtig kamp på søndag.

- Steve har været meget professionel i vores håndtering af ham, og han og hans trænerstab vil tage holdet ud på søndag.

- Hvis vi laver nogen ændringer fremadrettet, vil Steve være den første, der får det at vide, men i mellemtiden ønsker vi ham al mulig held og lykke i hans 1.000 kamp som manager, og vi vil slutte os til jer for at stå lige bag holdet.

- Tak for den varme velkomst I har givet os. Vi kan ikke vente med at være på St. James' Park med jer, slutter Staveley.

Newcastle befinder sig lige nu i bundstriden af Premier League på en 19.-plads med tre point efter syv kampe. På søndag tager de hjemme imod Tottenham, og her når Bruce altså den flotte milepæl i sin managerkarriere. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december