Luk

Newcastle-midt: Er her næppe når vi vinder CL

| Premier League | 26 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Chelsea
Premier League (30/10)
Oddset 8,65 4,70 1,38
bet365 9,00 5,00 1,33

Newcastles Jonjo Shelvey erkender, at han næppe er i klubben, når den vinder Champions League, men han nyder glæden og optimismen ved ejerskiftet.

Det har næppe gået nogen fodboldinteresseredes næse forbi, at Newcastle United er blevet opkøbt af det saudiarabiske investeringsselskab Public Investment Fund, der står klar til at guldrande klubben. 

Endnu har ingen af klubbens spillere kommenteret dette, men det gør midtbanespilleren Jonjo Shelvey nu i et interview med Daily Mail.

Han udtrykker stor begejstring for ejerskiftet, der får drømmene til at spire i klubben, og hvor snakken om et Champions League-trofæ går, selvom han erkender, at han næppe selv er her til den tid. 

- Jeg er her næppe til den tid, når det sker. Jeg ved, hvor lang tid det kan tage, siger Shelvey med et smil til Daily Mail. 

- Men at høre nogle komme ind i klubben og sige, at de vil vinde Champions League, det giver dig lyst til at blive og kæmpe for en plads, så du kan være en del af det.

Han fortæller derudover om sin glæde på fansenes vegne, hvor flere gik på gaden og jublede over ejerskiftet. 

- Scenerne ude foran stadion var utrolige. Jeg havde lyst til at køre derhen og få en øl med dem selv. Fansenes reaktion var unik. De har lidt meget, så jeg tror, det var en forløsning og nogle frustrationer, som de slap af med, da det endeligt skete. 

- Så stor kredit til fansene, fordi de har også hjulpet med at få en aftale i hus. Det giver os meget at se frem til. 

- Jeg var ude at se en kamp med Newcastle Blue Star, hvor min kammerat står på mål. Der var omkring 1000 fans, voksne fans, der alle bar arabisk tøj. Jeg kunne ikke tro det, siger han med et grin. 

29-årige Shelvey har været i Newcastle siden 2016, hvor det er blevet til 173 kampe, 16 scoringer og 24 assister. 


Af Andreas Roesen
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober