Luk

Newcastle og West Ham er videre i ligacuppen

| Carabao Cup | 0 kommentarer

Newcastle vandt 1-0 over Blackburn, mens West Ham slog Charlton 3-0, og de er dermed videre i Carabao Cup'en. Watford måtte ud i straffesparkskonkurrence for at sikre billetten videre.

Newcastle bød tirsdag Blackburn op til dans i anden runde af Carabao Cup'en, og det blev ingen nem opgave for Steve Bruces tropper.

Blackburn var mest på bolden i første halvleg, men Newcastle var skarpest foran mål, da Ryan Fraser efter 35 minutter alene med Blackburn-målmand Thomas Kaminski sparkede bolden ind til 1-0.

I anden halvleg dominerede Blackburn dog stort og havde flere gode chancer for at bringe balance i regnskabet, men Newcastle klarede med nød og næppe skærene og spillede sig videre.

West Ham videre i overlegen stil
Det samme gjorde West Ham med en 3-0-sejr over Charlton, og det var især takket være Sebastian Haller.

Angriberen scorede efter 20 minutter til 1-0 efter et glimrende angreb, inden han kort efter headede et indlæg fra Robert Snodgrass i kassen til 2-0.

Med ti minutter igen blev det 3-0, da Manuel Lanzini flot lagde bolden til rette for Felipe Anderson, der hamrede bolden i kassen og sikrede sejren, der sender Hammers videre.

Watford måtte i straffesparkskonkurrence
Premier League-nedrykkerne Watford måtte til gengæld ud i straffesparkskonkurrence mod Oxford United fra League 1.

Rob Hall bankede bolden ind fra distancen efter en halv time, og det lignede længe en gedigen cup-overraskelse.

I sidste minut sikrede Ken Sema dog 1-1, da bolden faldt for hans fødder efter et skud fra Joao Pedro, og han glippede ikke tæt under mål.

Dermed endte det 1-1 efter 90 minutter, og så skulle vi direkte til straffesparkskonkurrence.

Her snuppede Watford-keeper Daniel Bachmann lige tre forsøg, og så var Watford videre til tredje runde.


Af Sara Margren
Tirsdag 29. september