Luk

Newcastle-profil er upåvirket af klubkøb-rygter

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Tottenham
Premier League (15/07)
bet365 4,20 3,60 1,83
Oddset 4,30 3,55 1,82
YouBet 4,55 3,60 1,91

Rygterne om, at en kontroversiel saudiarabisk kronprins vil købe Newcastle har svirret længe. Klubbens midtbanespiller Isaac Hayden vil ikke lade spekulationerne forstyrre spillet på banen.

Newcastle har længe været centrum for spekulationer om en mulig overtagelse fra en ny ejer. Den potentielle køber er den stenrige saudiarabiske kronprins Mohammed bin Salman, der er omgivet af kontroverser.

Det er endnu ikke besluttet fra Premier Leagues side, om man giver grønt lys til overtagelsen. 

For Newcastles midtbanemand Isaac Hayden har det været vigtigt at ignorere støjen omkring klubkøbet og fokusere på spillet på banen.

- Vi har ikke nogen indflydelse på købet, så der er ikke noget, vi lader os påvirke af. Vi skal bare gøre vores arbejde. Nemlig at vinde fodboldkampe for Newcastle, siger Hayden til Sky Sports.

Newcastles manager, Steve Bruce, har tidligere efterspurgt en afklaring fra Premier League på overtagelsen. Men ifølge Hayden har det ikke påvirket spillerne på grønsværen.

- Vi har spillet godt siden, vi er kommet tilbage fra pausen. Jeg tror ikke, der er nogen, der har været påvirkede af den mulige overtagelse, siger Hayden.

Newcastle har ikke tabt en kamp i Premier League siden den ufrivillige pause. Onsdag skal de prøve at fortsætte den stime på udebane mod Bournemouth.


Af Johannes Skjøth
Søndag 12. juli