Luk

Neymar åbnede scoringen i PSG-premieresejr

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

PSG - Caen 3-0
Ligue 1
10' 1-0 Neymar
35' 2-0 Adrien Rabiot
89' 3-0 Timothy Weah

Paris Saint Germain startede den nye sæson med maner, da det søndag aften blev til en 3-0-sejr over Caen på mål af Neymar, Adrien Rabiot og Timothy Weah. 

PSG indledte søndag aften titelforsvaret i Ligue 1 med en hjemmekamp mod Caen, og det var med nyerhvervelsen Gianluigi Buffon på kassen fra start. 

Fra sin plads i målet kunne Buffon se superstjernen Neymar give PSG en fantastisk start på kampen, da brasilianeren blev sendt alene igennem med en flot aflevering af Christopher Nkunku, og Neymar kvitterede med en sikker scoring i det lange hjørne. 

Med ti minutter til halvleg smuttede Angel Di Maria elegant igennem Caen-forsvaret i højre side, og han havde hele fire holdkammerater fuldstændig fri foran mål. 

Argentineren valgte at sende bolden hen i fødderne på en fremadstormende Adrien Rabiot, der ikke skulle anstrenge sig meget for at prikke bolden i nettet til 2-0 for værterne. 

Anden halvleg bød på en masse udskiftninger, og det var tydeligt, at PSG var godt tilfreds med 2-0-føring, og Caen ikke satsede hårdt på at komme tilbage i kampen.

I kampens sidste minut skulle det alligevel blive 3-0 til PSG, da indskiftede Timothy Weah opsnappede en dårlig tilbagelægning til Caen-keeperen, og den 18-årige amerikaner kunne derfor tackle bolden i kassen. 

Derfor blev det til en sikker 3-0-sejr for PSG, der dermed fik en optimal start på Ligue 1-titelforsvaret. 

PSG's næste opgave i den franske lige er en udekamp mod Guingamp, der lørdag indledte sæsonen med et 2-1-nederlag til Saint Etienne. 


Af Martin Schmidt
Mandag 29. november