LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Neymar får tre dage i skyggen for slag mod fan

| Ligue 1 | 40 kommentarer
Pandebånds-Neymar pandede PSG i gang i 2-1-sejr - se alle målene her
Hvilket comeback var størst? Torsdagsholdet diskuterer Anfield-miraklet, Ajax-kollaps og Istanbul-triumf
PSG i endnu en nedtur - Cavani brænder dyrt straffe i tillægstiden mod Nice
Fjerde PSG-fiasko i fem kampe: Selvmål og brøler koster nederlag mod Montpellier - se det hele her
PSG-spiller snorksover foran eget felt - giver Montpellier let matchvindermål
Neymar får tre dage i skyggen for slag mod fan
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Neymar har fået tre spilledages karantæne og to betingede spilledage for at slå ud efter en fan efter finalenederlaget mod Rennes. 

PSG tabte for en uge siden Coupe de France-finalen mod Rennes efter en straffesparks-konkurrence. 

Efterfølgende havnede Neymar i en konfrontation med en fans på vej op ad trapperne til præmieceremonien, og det har kostet ham en disciplinærsag. 

Det er fredag afgjort, og brasilianeren skal afsone tre spilledages karantæne, ligesom han har fået ekstra to betingede spilledage i skyggen. 

Dermed har Neymar spillet færdig for denne sæson, da PSG har netop tre kampe tilbage inden ferien. 

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

39 kommentarer

Allez Paris! 11:59          
OK straf, frygtede værre, da hele Frankrig er mod PSG. Ikke fordi jeg synes han fortjener at blive straffet, for han rammer ham ikke og derudover er selve hændelsen selvforskyldt, da den fan sviner Neymar til uden grund, efter han har tabt en finale. Uden provokationen var Neymar stille og roligt gået op for at hente sin medalje. Men ja - som altid bliver Neymar gjort til skurken.
Binne7 12:11          
Når man bruger så store mængder af penge i forhold til konkurrenterne, så er det ikke anderledes som at hedde Bayern i Tyskland, Real Madrid i Spanien eller City i England. Hvis man ikke holder med dem, så "hader" man dem. Eller ihvertfald er dem alle gerne vil slå, fordi man har stillet sig op på en pedestal.
Neymar burde også være vant til at få provokationer, da han stikker snuden frem med sin spillestil og attitude!
Jeg mindes Eric Cantona der fik 7 mdr i skyggen for sit karate spark mod en tilskuer, jeg siger ikke det er det samme, men når først man ved ilden kan tændes, så vil spillere, trænere og tilskuere blive ved med at forsøge...
Jeg syntes en karantæne på tre dage, når det præcis er det antal kampe der er tilbage er latterligt. Enten dømmer de ham skyldig eller ej, her siger de, du er skyldig, kendinger ingen straf...
80Aarhus00 12:12          
Det var dog noget af den vageste argumentation, jeg længe har set.
Så at en fan sviner ham til, så er han berettiget til at slå ud efter ham?
bpg100 12:24          
Nu skal i ikke lade jer gå på med hvad Allez Paris! skriver, den mand har nemlig INGEN hjerne og er HELT væk og mener at alle i hele verden er efter hans elsket PSG og at Neymar må gør lige som det passer ham fordi han i hans øjne er verden næst bedste spiller, så derfor må han godt opføre sig som en tosse.
aldente 12:25          
Han slår jo ikke ud efter ham! Ham rammer ham!?
Allez Paris! 12:36          
Hvad skriver jeg, som er forkert? Jeg har på intet tidspunkt sagt, at fodboldspillere skal have lov til at slå ud efter fans, men for at komme dette problem til livs, skal foreninger gå efter fansene, og ikke spillerne. Det er jo et faktum. Vi ser det ligeledes med den stigende mængde af racisme i fodbold. I mener måske også, at spillerne gør det forkerte i at afbryde kampen, og skal i stedet blot acceptere det? Nej, sådan bør det under ingen omstændigheder være. Foreningerne skal slå hårdt ned på fans og give straffe som x antal kampe med tomme tribuner.

@Binne7

Korrekt - synes dog der hersker en klart mere ond stemning mod PSG end de øvrige klubber du nævner. Der er ikke blot tale om at øvrige fodboldfans ikke bryder sig om dem, der er tale om direkte had. Jeg kan til dels forstå det, men jeg synes bestemt klubben fortjener en smule respekt for at gøre ligaen relevant igen. Takket være PSG har ligaen fået en kæmpe stigning i indtægter, og når det regner på præsten drypper det på degnen.
ElCaptain 12:36          
Kan vi ikke godt få ham Allez Paris bannet?
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj