Luk

Neymar: Jeg vil spille med Cristiano Ronaldo

| Ligue 1 | 14 kommentarer

Infoboks

Neymar drømmer om at opnå flere store ting i resten af sin aktive karriere. Blandt andet vil han vinde VM og spille på hold med Cristiano Ronaldo.

PSG's Neymar har i en årrække været fremhævet som én af fodboldens bedste spillere, men den 30-årige brasilianer har fortsat en række oplevelser til gode, som han endnu ikke har opnået.

Blandt andet håber den teknisk stærke PSG-spiller på at få mulighed for at løfte VM-trofæet på et tidspunkt. 

- Jeg vil vinde VM. Det har altid været min største drøm, men jeg vil også vinde alt med PSG. 

- Jeg er næsten 30 år nu, og jeg har personligt haft en god karriere, siger Neymar til GQ France ifølge Football Italia. 

Foruden at Neymar vil vinde flere titler, så har brasilianeren også et ønske om at spille på hold med en helt særlig spiller. 

- Jeg vil gerne spille med Cristiano Ronaldo. Jeg har allerede spillet med store spillere som Messi og Mbappé, men jeg har endnu ikke spillet med Cristiano Ronaldo, siger Neymar ifølge mediet.

Neymar har for få dage siden forlænget sin kontrakt med PSG, så brasilianeren nu er på kontrakt i den franske klub indtil 2025.

Og inden Neymar kan jagte drømmene om VM-titlen og spilletid med Cristiano Ronaldo, så skal brasilianeren da også først færdiggøre sæsonen i PSG, hvor hovedstadsklubben aktuelt er tre point efter Lille i toppen af Ligue 1 med to kampe tilbage af sæsonen.


Af Krister Olsen
Søndag 20. juni