Luk

Neymar strålede i triumf - Argentina smed sejr

| VM | 1 kommentar

Neymar scorede og assisterede i Brasiliens 2-0-sejr over Paraguay, mens Argentina smed en tomålsføring og i overtiden måtte nøjes med 2-2 mod Colombia i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Brasilien vandt natten til onsdag 2-0 over Paraguay i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Det var blandt andet takket være Neymar, der noterede sig et mål og en assist i opgøret.

Neymar sparkede brasilianerne på 1-0 efter blot fire minutter efter et indlæg fra Gabriel Jesus.

Herefter dominerede Brasilien, men målmand Ederson måtte dog diske op med en forrygende redning på Omar Alderete flotte skud fra distancen.

Vi skulle frem til overtiden, før Brasilien fik scoret igen, og denne gang var Neymar i oplæggerens rolle.

Neymar tog en fin dribletur i dybden og fandt Lucas Paqueta i feltet, som sparkede bolden fladt ind ved fjerneste stolpe.

2-0 blev derfor kampens resultat, og Brasilien har nu hentet seks sejre ud af seks mulige og topper deres VM-kvalgruppe med seks point ned til Argentina på andenpladsen.

Argentina smed 2-0-føring
Argentina spillede natten til onsdag 2-2 mod Colombia efter at have været foran 2-0 efter otte minutter.

Argentina kom foran på først et hovedstødsmål af Cristian Romero og en kort efter en frispilning af Leandro Paredes, der sparkede bolden ind. Romero måtte senere udgå med en skade.

Trods argentinsk dominans fik colombianerne reduceret kort inde i anden halvleg på et straffespark begået af Nicolas Otamendi, og Luis Muriel scorede fra pletten.

Argentina havde stadig store muligheder for at lukke kampen, men i 94. minut bankede Miguel Borja et indlæg fra Juan Cuadrado ind til 2-2, der blev kampens resultat.

Nu kan både Brasilien og Argentina koncentrere sig om det kommende Copa America.


Af Sara Margren
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober