Luk

NFC-bomber: Altid et øje på topscorerlisten

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Nykøbing FC
NordicBet Liga (25/02)
Oddset 1,58 4,00 5,00

Nykøbing FC-angriber Mathias Kristensen er nu alene i spidsen på topscorerlisten, og den er da ekstra sjov at kigge på i øjeblikket, medgiver han med et glimt i øjet.

Nykøbing FC smadrede lørdag Jammerbugt FC med 5-0, og her blev Mathias Kristensen dobbelt målscorer.

Dermed er han oppe på 10 mål, og han er nu alene i spidsen på topscorerlisten i 1. division.

Kristensen erkender, at han da ikke er helt uvidende omkring, hvordan topscorerlisten tager sig ud i denne sæson.

- Jeg elsker at score, så det her var naturligvis en god kamp for mig. Som angriber har man jo altid lidt det ene øje på topscorerlisten, så den er ekstra sjov at kigge på lige nu, siger Mathias Kristensen med et smil til klubbens hjemmeside.

Angriberen var godt tilfreds med 5-0-sejren, som ifølge ham ikke var et mål for stor.

- Vi var meget opsatte på at gå ud og bevise, at de seneste tre kampe ikke var et udtryk for vores niveau, så det er naturligvis fantastisk at kunne gå ud og vende bøtten ved at vinde sådan en kamp med 0-5. Det giver en rigtig god følelse og et afsæt mod resten af efteråret.

- Første halvleg var svær. Ikke mindst på grund af en bane, der måske ikke helt indbød til den fodbold, som vi gerne vil spille. Jeg synes dog, at vi går til pause fuldt fortjent foran.

- I anden halvleg bliver de jo nødt til at komme frem, og der ved vi bare, at vi kan straffe alle hold. Vi løb derinde med en fantastisk følelse, og jeg synes ikke, at 0-5-sejren er på et mål for meget, siger Kristensen.

Nykøbing ligger aktuelt nummer seks i 1. division.


Af Sara Margren
Onsdag 26. januar