Luk

NFC forlænger med tidligere Lyngby-talent

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

FC Helsingør - Nykøbing FC
NordicBet Liga (25/02)
Oddset 1,58 4,00 5,00

1. divisionsklubben Nykøbing FC har sikret sig Willads Delvin med en kontraktforlængelse til 2024.

20-årige Willads Delvin skrev i sensommeren en kort kontrakt i Nykøbing, og den forlænger parterne nu med to og et halvt år.

Det tidligere Lyngby-talents aftale gælder hermed til sommeren 2024, hvilket begejstrer NFC-manager Claus Jensen.

- Willads er kommet ind i vores miljø og har på meget kort tid gjort et stort indtryk. Han viser til træning, hvor stort et potentiale, han har, og jeg synes også, at han i sine indhop i NordicBet Ligaen har vist prøver på noget af hans store talent. 

- Jeg er enormt glad for forlængelsen, og jeg ser frem til, at vi fortsat har glæde af hinanden, siger Claus Jensen til klubbens hjemmeside.

Den unge hovedperson er også meget tilfreds med forlængelsen.

- Jeg er rigtig glad for at have underskrevet den her aftale, for jeg føler, at Nykøbing FC er det helt rigtig sted for mig at være ift. min udvikling som fodboldspiller. Vi aftalte allerede i sommer, at vi lige skulle se hinanden an, men i hvert fald mit vedkommende, stod det hurtigt klart, at jeg gerne ville blive længere.

- Træningsmiljøet er virkelig godt, og det er med til at skærpe mig og alle de andre hver dag. Samtidig spiller vi en form for fodbold, der passer perfekt til mig, og jeg synes også allerede, at jeg er faldet godt til. Jeg glæder mig til den næste tid i NFC, siger Willads Delvin.

Midtbanetalentet har hidtil fået fem kampe i Nykøbing-trøjen. I Lyngby står Willads Delvin noteret for fire førsteholdsoptrædener.


Af Martin Schmidt
Onsdag 26. januar