Luk

NFC og Nakskov indgår talentsamarbejde

| 2. Division | 4 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC og Nakskov FC præsenterer lørdag et nyt og formaliseret talentsamarbejde.

Talentarbejdet på Lolland-Falster har lørdag fået et nyt formaliseret samarbejde, da egnens storklub Nykøbing FC og Nakskov FC er gået sammen i arbejdet med at få flere spillere med i talentudviklingen på Lolland-Falster.

Det oplyser NFC i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside, hvor talentchef Frederik Scheuermann fortæller:

- Med aftalen mellem Nykøbing FC og FC Nakskov har vi taget et nyt og stort skridt mod et større lokalt og regionalt samarbejde, der skal sikre talentudviklingen på Lolland-Falster og Sydsjælland, siger han og fortsætter:

– Vi har de seneste år haft et fantastisk samarbejde med FC Nakskov, og det er derfor meget naturligt for os, at de bliver den første samarbejdsklub for os i dette setup.

- Vi er utrolig glade for, at FC Nakskov er med os, og vi håber, at dette kan blive startskuddet på en endnu mere samlet landsdel, så vi kan skabe unikke rammer for de mange talenter med særlige forudsætninger, som vi ved, at både Lolland-Falster og Sydsjælland er fyldt med.

Et af ønskerne med det nye samarbejde er blandt andet også, at de unge spillere i NFC og i samarbejdsklubberne skal matches bedre og trænes af veluddannede trænere, og det er samarbejdet mellem de to klubber altså startskud til.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 27. februar