Luk

NFC-spids om vandkamp: Det var ikke fodbold

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Nykøbing FC's Mathias Kristensen har aldrig spillet på et underlag, der var så svært at spille på, som det han spillede i Kolding fredag aften.

Regnen havde rusket hele dagen, og da Kolding IF og Nykøbing FC sparkede deres kamp i gang fredag aften, begyndte det at regne endnu mere ned over det sydjyske, end det havde gjort allerede.

Det resulterede i en sjaskvåd græsplæne, som gjorde det nærmest umuligt for bolden at flytte sig langs jorden.

- Det var en vanvittig kamp, siger Nykøbing FC's Mathias Kristensen, som scorede klubbens enlige mål i det, der endte med et 1-3-nederlag.

- I den første halve time kunne man godt spille fodbold, men derefter var det ikke længere fodbold. Derfor skulle vi omstille os og spille lidt primitivt og tilfældigt, og det fik vi ikke noget ud af, siger han til bold.dk.

Mathias Kristensen mener, at man kunne have overvejet, om kampen overhovedet skulle være afviklet.

- Nu vandt de kampen, så de kan selvfølgelig være glade og tilfredse, mens vi står tilbage med en dårlig smag i munden. Jeg har aldrig prøvet at spille på en bane, der var så svær at spille på.

- Når nu man vidste, at det ville regne uafbrudt i flere timer, så burde man måske have rykket kampen eller spillet på et andet underlag, for det var jo ikke til at spille fodbold på, siger han.

Ser man bort fra regnvejret og de udfordringer, vandet gav, så er Mathias Kristensen ganske afklaret med nederlaget.

- Det var overhovedet ikke, som vi ønskede. Vi havde stort fokus på at komme ordentligt fra start, for det har vi været dårlige til på det sidste, men så scorede de efter fire minutter – det var en katastrofestart, og vi skulle igen ud og forcere og jagte.

- Modstanderen var bedre end os i felterne, og sådan er det meget for os for tiden. Jeg ved ikke, hvordan det kan blive ved med at gå galt, men at vi ikke kan cleare et hjørnespark er jo helt vildt. Det er så let at score på os efter dødbolde – det er bare ikke godt nok, siger han.

Nykøbing FC er lige nu på syvendepladsen i 1. division. Der er fem point til nedrykning og otte point til oprykning.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober