Luk

NFF politianmelder læk af positiv corona-test

| UEFA Nations League B | 0 kommentarer

Infoboks

Omar Elabdellaoui fik besked om, at han var blevet testet positiv for coronavirus igennem medierne, og nu har Norges fodboldforbund anmeldt lækagen til politiet.

I landskampspausen fik den norske højreback Omar Elabdellaoui konstateret coronavirus, men den besked fik han ikke ligefrem på traditionel vis.

Informationen om den positive corona-prøve blev nemlig lækket til et norsk medie, syv timer inden Omar Elabdellaoui og Norges fodboldforbund fik besked.

- Jeg vågnede fredag morgen til en besked om, at medierne vidste, at jeg var smittet med corona. Hverken jeg eller støtteapparatet var klar over det på det tidspunkt, så det var ubehageligt at vågne til sådan en besked, siger Omar Elabdellaoui til norsk TV2.

Lækagen til pressen har Norges fodboldforbund nu valgt at anmelde til politiet, som skal undersøge, hvordan det gik til, og det glæder hovedpersonen.

- Jeg er glad for, at NFF anmelder forholdet. At lække information, om at jeg er corona-smittet til medierne, før jeg selv ved noget som helst, gør mig oprørt, siger Omar Elabdellaoui.

Corona-testen blev foretaget af Fürst, men laboratoriet afviser, at lækagen kan stamme derfra.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar