Luk

Ni brændte straffe i Iniesta og Kobes triumf

| Super Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Yokohama F.Marinos - Vissel Kobe 5-6
Super Cup
27' 0-1 Douglas
36' 1-1 Marcos Junior
40' 1-2 Kyogo Furuhashi
54' 2-2 Takahiro Ogihara
69' 2-3 Hotaru Yamaguchi
73' 3-3 Erik Lima

Andres Iniesta lagde op til to Vissel Kobe scoringer i den ordinære spilletid af den japanske Super Cup-finale mod Yokohoma, der endte i en vild straffesparkskonkurrence. Ni spark blev brændt, før Iniesta og co. kunne løfte hænderne i vejret.

Lørdag formiddag dansk tid var Andres Iniesta og Thomas Vermaelen i kamp for japanske Vissel Kobe, der duellerede med Yokohoma om det japanske Super Cup-trofæ.

Kampen startede godt for Iniesta og co., da spanieren fandt brasilianske Douglas, som sendte Vissel Kobe på 1-0 efter 27 minutter.

Inden pausen fik begge hold scoret et mål hver, så Kobe fortsat gik til pause med en etmåls-føring. 

Som i første halvleg skiftedes de to mandskaber til at score, så efter 54 minutter bragte Yokohoma igen ligevægt i regnskabet, inden Andres Iniesta viste sin kunnen og for anden gang lagde op til en Kobe-scoring.

Det lykkedes dog igen Yokohoma at bringe sig tilbage, og derfor måtte de to hold i straffespark for at finde en vinder.

Begge lejre scorede på sine to første forsøg, inden en utrolig stime af brændte straffespark begyndte.

Således sparkede Yokohoma fem spark uden at score, mens Vissel Kobe, efter fire brændte straffespark, kunne fejre sejren, da Hotaru Yamaguchi nettede på det 14. straffespark i konkurrencen.

Super Cup-trofæet er Iniestas andet i Kobe, da han var med til at vinde pokalturneringen i 2019, som altså gav adgang til lørdagens Super Cup – den triumf var Vermaelen også med til efter sit skifte fra Barcelona i sommer.


Af Jonas Dalgård
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar