LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ni spillere på vej ud i Esbjerg

| Superligaen | 22 kommentarer
Ni spillere på vej ud i Esbjerg
Foto: Getty Images
Syv mand forlader Esbjerg efter nedrykningen til 1. division, og sportsdirektør Ted van Leeuwen regner også med at sælge Victor Palsson og Andreas Nordvik.

Esbjerg har taget hul på en større udrensning efter nedrykningen til 1. division. Overfor Ekstra Bladet bekræfter sportsdirektør Ted van Leeuwen, at de fem lejesvende – Awer Mabil, Emmanuel Oti, Kontantinos Tsimikas, Otar Kakabadze og Giorgos Katsikas – samt Jeppe Andersen og Robin Söder, der har kontraktudløb, forlader klubben.

Derudover bliver et par af de mest løntunge profiler nok solgt.

- Jeg forventer, at Victor Palsson og Andreas Nordvik vil forlade os og gå til højere rangerede klubber, men indtil det sker, så kan vi ikke tage det for givet, siger Van Leeuwen til Ekstra Bladet.

Til gengæld er hollænderen ikke specielt fristet af at sælge U21-landsholdskeeperen Jeppe Højbjerg.

- Det er ikke en spiller, vi kommer til at forære væk. Vi kan ikke forføres med videresalgsklausuler og bonusser efter et bestemt antal kampe eller pokaler, siger Van Leeuwen.

De georgiske januartilgange Budu Zivzivadze og Lasha Parunashvili har kontrakt til henholdsvis sommeren 2018 og sommeren 2019.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

22 kommentarer

Foggy 08:17          
Jeg håber, Haysen byder på Palsson. Vi har behov for ekstra forstærkning foran forsvaret, da Mattila er ude det meste af sæsonen.

Eggert Jonsson er dog på vej tilbage.
Kirch 08:20          
Palson og Nordvik ser jeg ellers som nøglefigurer i bestræbelserne på en hurtig tilbagevenden til Suppen. Men hvis de vil væk og økonomien ikke kan bære, så må de jo videre... desværre!
D.B.R. © 08:21          
Blodbad. "Rotterne" forlader den synkende skude. Forståeligt nok.
Villafan 08:36          
Jeg håber, Haysen byder på Palsson. Vi har behov for ekstra forstærkning foran forsvaret, da Mattila er ude det meste af sæsonen.
Mon I har råd til ham. Esbjerg gav ca. 4 mio. kr. for ham og han er lige blevet kåret til årets spiller samt har næsten lige været udtaget til Islands trup.

Tror ikke I får ham under de 4 mio. kr. - det vil jo være transferrekord i SønderjyskE.
BD 08:37          
Palsson har været vigtig og en god figur for klubben. Men Norvik? Han kan erstattes af Lund & Brinch uden problemer - så god er han ikke.

For guds skyld lad og se om vi også kan slippe af med JJs enorme hyre. Det er tragikomisk hvis han hæver 225.000 som indskifter i 1. Division.
HenrikK 08:38          
@Foggy
Jeg håber ikke du ser Victor som midterforsvar. Han har været ustyrligt ringe på den plads!
Håber inderligt at han bliver!
benteinthehood 08:38          
@Villa - Esbjerg får næppe 4 millioner for ham. Dog tror jeg ikke SE vil matche den løn han får i Esbjerg.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts