Luk

Nice-boss beskylder Marseille for falsk billede

| Ligue 1 | 3 kommentarer

Infoboks

Nice - Marseille
Ligue 1 (27/10)
Oddset 2,40 3,40 2,85

Nices præsident, Jean-Pierre Rivere, beskylder Marseille for falsk vidnesbyrd efter skandalekampen i søndags. Han mener ikke, at Matteo Guendouzi havde mærker på halsen på banen.

Nice og Olympique Marseille skal onsdag redegøre for hændelserne i søndags i Ligue 1-kampen mellem de to franske klubber, hvor fans invaderede banen for at angribe Marseilles spillere.

Det førte efterfølgende til, at Marseille offentliggjorde billeder af nogle af sine spillere med sår og røde mærker på halsen.

En af spillerne med røde mærker på halsen var den tidligere Arsenal-spiller Matteo Guendouzi, men spørger man Nice-præsidenten, Jean-Pierre Rivere, giver han ikke meget for billedet af Guendouzi.

- Udover billedet, der er alle steder, har der ikke været nogen vold mod Olympique Marseille-spillere, siger Rivere til L'Équipe og beskylder herefter Matteo Guendouzi for at lyve om sine mærker.

- I øvrigt havde Guendouzi - og der er billeder som bevis - ikke nogle mærker på halsen, da han var på banen.

Rivere beskylder dermed Guendouzi for falskt vidnesbyrd, og det lader også til, at han har billeder, der åbenbart kan bevise det.

Det giver Marseille-lejren dog ikke meget for. Deres kommunikationsdirektør, Jacques Cardoze, slår tilbage.

- Der er sår, vi havde en uafhængig læge i Marseille. Der vil være medicinske certifikater. Disse er elementer, der vil gøre undersøgelsen af ligaen og disciplinærkomiteen mulig at udføre, mener Cardoze.

Det er ikke første gang i den ellers ret nye skandalesag fra i søndags, at beskyldninger sendes afsted mod modparten. Tidligere på ugen var Nice-præsidenten nemlig ligeledes efter Marseille-spillerne, som han mente katalyserede begivenhederne.

Kampen blev afbrudt ved stillingen 1-0 til Nice på mål af danske Kasper Dolberg, men alle begivenhederne vil som sagt blive gået efter i sømmene onsdag af de franske fodboldmyndigheder.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober