Luk

Nice skuffede mod bundproppen Dijon

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Nice - Dijon 1-3
Ligue 1
21' 0-1 Mama Balde
31' 0-2 Ngonda Muzinga
66' 0-3 Mama Balde
80' 1-3 Amine Gouiri

Nice var storfavorit hjemme mod bundproppen Dijon, der dog gik fra banen men en sikker 3-1-sejr. Kasper Dolberg sad ude for Nice på grund af sygdom.

Nice, der var uden en sygdomsramt Kasper Dolberg, skulle søndag forsøge at bevise deres favoritværdighed, da bundproppen Dijon kom på besøg.

Hjemmeholdet kunne med en sejr spille sig op på 20 point, hvilket ville være nok til at se dem indtage en syvendeplads blot to point fra de Europa-givende pladser.

Dijon havde inden kampens start endnu ikke kunne fejre en sejr i sæsonen, så oddsene var ikke ligefrem i deres favør, da kampen blev fløjtet i gang.

Ikke desto mindre var det de undertippede gæster, der bragte sig foran efter 21 minutter. På et kontraangreb blev et blokeret skudforsøg sendt i fødderne på Mama Balde, der efterfølgende hamrede bolden i netmaskerne.

Ti minutter senere kunne Dijon igen juble, da en clearing trillede ud til Glody Ngonda, der på kanten af feltet bragede bolden i målet langs græsset. 2-0 til gæsterne.

Nice havde store problemer med at spille sig til chancer foran Dijons forsvar, og det lykkedes dem heller ikke at score det udlignende mål, inden dommeren fløjtede til pause.

Pausesnakken ændrede det store i Nices udtryk i anden halvleg, hvor de fortsat havde svært ved at nedbryde Dijon trods et stort spilovertag.

Dijon satte sig langt tilbage i banen og ventede på det rette tidspunkt at sætte angrebet i gang, og det øjeblik opstod efter 66 minutter. En mistimet tilbageaflevering blev opfanget af Mama Balde, som hurtigt fik prikket bolden uden om målmanden og scorede til 3-0.

Med ni minutter tilbage af opgøret lykkedes det Nice at skabe lidt spænding i opgøret. På straffesparket fik målmand Anthony Racioppi hånden på bolden, men han kunne ikke forhindre Amine Gouri i at score til 3-1.

Det lykkedes ikke Nice at skabe yderligere spænding i opgøret, og dermed sluttede opgøret 3-1 til Dijon, der dermed vandt deres første sejr i sæsonen.


Af Lasse Rene
Onsdag 27. januar