Luk

Nice-stopper hylder Dolberg: Han er komplet

| Ligue 1 | 6 kommentarer

Infoboks

Strasbourg - Nice
Ligue 1 (26/10)
bet365 1,95 3,40 4,20
NordicBet 1,98 3,40 3,95
Oddset 1,97 3,40 3,85

Kasper Dolberg har imponeret sin holdkammerat Malang Sarr i løbet af den første tid i Nice. Sarr kalder Dolberg for en komplet spiller.

Kasper Dolberg fik i weekenden sin debut for Nice, og selvom Dolberg ikke har været længe i Nice, så har han allerede formået at imponere sin holdkammerat Malang Sarr.

Den 20-årige franskmand har nemlig været meget imponeret over Dolberg i danskerens første tid i Ligue 1-klubben.

Det siger Sarr til L'Equipe ifølge TV2.

- Han er en komplet spiller. Både fysisk og teknisk, samtidig med at han som holdspiller tilpasser sig holdets spillestil. Og så gør han alt det færdigt, som han sætter i gang. Én chance er nok, siger Sarr og fortsætter om Dolberg, som han spillede overfor i Champions League for to år siden.

- Vi talte om det ved vores første møde i CL. Jeg kunne virkelig godt lide hans spil, og det faldt mig helt naturligt at sige til ham, jeg altid har elsket den spillestil. Han er stadig den samme angriber som dengang, og det er et held for os.

Nice tabte 1-2 til Montpellier i Dolbergs debut.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

jesperyellow 17:13          
Synes han er meget ordinær men kan være det kommer
HerbalAttraction 17:41          
Hans første tid i Ajax var alt andet end ordinært. Der er en grund til han var så hypet og at Nice måtte slippe sådan et beløb for ham. Hans potentiale er enormt, men lige nu skal han også bevise sig selv.
Bruno Brun 17:49          
Jeg tror, det passer ham rigtig godt at være blandt folk, der VIRKELIG tror på ham. Det skal nok blive godt!
clary 18:59          
Synes han er meget ordinær men kan være det kommer
I så fald har du ikke fuldt med i fodbold mere end de seneste to sæsoner.
langetå 20:00          
Jeg håber den lidt mere fysiske franske liga lærer ham lidt om nærkampe. Jeg synes ofte han ender med at falde i duellerne, uden at det giver ham frispark. Han skal, med andre ord, vænne sig til at kæmpe mere for at blive stående oprejst
Vingummibamse 21:12          
Hans første tid i Ajax var med andre medspillere. Hans løn var anderledes, og samspillet generelt var meget anderledes. Han har et uhyre stort potentiale. Det er ikke sikkert det bliver indfriet nogensinde. Bendtner fx havde også et langt større potentiale end de fleste giver ham credit for. Men han fik det aldrig indfriet. Er sikker på han kan blive en af de aller største vi har haft i Danmark på toppen.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober