Luk

Nices EL-skæbne hænger i en tynd tråd

| Europa League | 0 kommentarer

Nice tabte torsdag 1-3 til Slavia Prag, og dermed skal Kasper Dolberg og co. have seks point i de sidste to runder for at fortsætte i Europa League. Leverkusen vandt 4-1 over Hapoel Beer Sheva.

Blandt de sene Europa League-kampe var der gang i gruppe C, hvor Nice måtte undvære Kasper Dolberg, som slet ikke var i truppen.

Nice tog imod Slavia Prag på hjemmebane, og kampen kunne vise sig at have stor betydning for gruppens udseende.

Inden kampen var Nice nemlig tre point efter sine gæster, så der kunne blive stor afstand til Europa League-avancementet i top to, hvis Bayer Leverkusen samtidig slog Hapoel Beer Sheva.

Det startede skidt for Nice, som efter 15 minutter kom bagud ved Ondrej Lingr, som førte bolden langt frem ad banen uden at blive presset.

Han udnyttede tiden og trykkede af langt udefra, og det gjorde han så godt, at gæsterne kom på 1-0, hvilket holdt til pausen.

Efter pauseteen fik Nice udlignet ved Amine Gouiri, der fik bolden serveret på et sølvfad, da en ripost havnede for fødderne af ham, og så kunne han nette til 1-1.

Men Nice kunne ikke holde sig inde i kampen. Peter Olayinka sendte Slavia Prag på 2-1 tre minutter efter Nices udligning, og endnu værre blev det, da Nice satsede mod slutningen af kampen.

Abdallah Sima kom på et fortrinligt indlæg og så headede han efter et veltimet løb Slavia Prag på 3-1.

Det blev kampens resultat på trods af, at Nice blev reduceret til ti mand i slutningen af kampen.

Til Nices uheld viste Bayer Leverkusen stærke takter og vandt 4-1 over Hapoel Beer Sheva, og derfor er der nu seks point fra Slavia Prag og Bayer Leverkusen ned til Nice. Hapoel Beer Sheva har tre point.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar