Luk

Nicolai Boilesen: Man kan se at folk tvivler

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,10 3,55 2,25
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,10 3,40 2,25

FC København-spillerne er ramt på selvtilliden og tvivler både med og uden bold, mener Nicolai Boilesen, der kræver hårdt arbejde for at komme ud af krisen.

FC København har fået en katastrofal start på sæsonen i 3F Superligaen, som også kostede Ståle Solbakken jobbet i oktober.

FCK-back Nicolai Boilesen medgiver, at han er en del af et selvtillidsramt hold i øjeblikket.

- Man mærker, at folk er ramt på selvtilliden. Jess (Thorup, red.) har også allerede sagt det. Man kan se, at folk tvivler - både med og uden bold, siger Nicolai Boilesen til klubbens hjemmeside.

- Hvornår skal man fx gå i pres som hold? Stoler man nok på sidemanden, eller vælger man den sikre løsning og bakker tilbage? Tør man vende op i banen og spille frit, når man får bolden?

- Tør man at spille på førsteberøringen, eller vælger man et touch mere, så alting bliver langsommere end det behøver at være? Det er sådan noget, vi er ramt af.

Nicolai Boilesen ser kun én vej frem, og det er via hårdt arbejde.

- Holdet har det hårdt i øjeblikket, og vi er ikke, hvor vi skal være. Det er indlysende og det er vi helt bevidste om, for man skal ikke benægte det. Det er også første skridt til at komme videre og ovenpå igen - at vi er opmærksomme på problemerne, så vi kan få det ændret hurtigst muligt.

- Jeg ved godt, at det er en kliché, men det kan vi kun gøre gennem hårdt arbejde til træning og i kamp. Vi har også en masse samtaler om det, og vi skal se os selv i spejlet hver især.

- Det handler om at leve op til vores egen standard og finde stoltheden frem igen. Og så skal vi have arbejdshandskerne på. Det er det eneste, der kan få os ovenpå igen, siger Boilesen.

FC København møder søndag SønderjyskE på udebane.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar