LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nicolai Høgh og Thomas Wiil forlader AB

| 2. Division | 17 kommentarer
Nicolai Høgh og Thomas Wiil forlader AB
Foto: AB / DJ Foto

Infoboks

AB - Aarhus Fremad
2. Division Oprykningsspil (22/04)
bet365 1,85 3,40 4,00
NordicBet 1,88 3,40 3,95
Oddset 1,85 3,35 4,00

Se Manchester City - Tottenham

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Forsvarsspillerne Nicolai Høgh og Thomas Wiil har kontraktudløb med AB denne sommer og de bliver ikke forlænget.

AB forbereder sig til den kommende sæson i 2. division og er ved at få truppen på plads. Nu står det fast, at forsvarsspillerne Nicolai Høgh og Thomas Wiil ikke fortsætter i klubben.

Begge har kontraktudløb denne sommer og aftalerne bliver ikke forlænget, melder AB på sin hjemmeside.

33-årige Nicolai Høgh, som efter mange år i Esbjerg, drog til Vålerenga, og siden AB, nåede to og et halvt år i klubben.

- Jeg har været glad for tiden i AB, og for fansenes evige opbakning trods nogle svingende resultater. Ønsker klubben og især fansene alt det bedste fremover, siger Høgh til AB’s hjemmeside

26-årige Wiil forlader klubben efter en meget skadesplaget periode og har primært fokus på at komme ovenpå igen.

- Lige nu tænker jeg slet ikke fodbold, eller hvilken klub jeg skal til. Lige nu handler det om at lytte til sin krop, og så tage tingene i de rigtige skridt. Jeg havde troet at jeg nu skulle til at træne igennem igen, men sådan ser det desværre ikke ud pt.

- Selvom jeg har været meget ude, så har jeg prøvet at bidrage bedst muligt udenfor banen, og har været glad for den måde, som AB-fansene trods alt har taget i mod mig.

Nicolai Høgh nåede 68 kampe for AB, mens Thomas Wiil nåede 27.

Se Manchester City - Tottenham Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

17 kommentarer

Der Grüne 17:53          
Drenge, vi skal spille en fodboldkamp om fire uger. Kan vi stille med 11?
Akademikos 18:04          
Kun hvis de henter 10 mere op fra U19-holdet... Der skal til at komme nogle spillere den anden vej.
Internazionale4everr!!! 18:13          
Wiil væk, okay før var det de facto, nu er det definitivt. Rigtig synd for ham med alle de skader, men det må også være lidt af en lettelse for begge parter, at vejene nu skilles.
Høgh væk... Ouch. Med fare for en sviner fra @pokalen, må jeg altså lige kalde den igen: vi har ikke nogen reel defensiv! Frickin’ Avarta lykkes med at hente Martin Albrechtsen, den perfekte Høgh-afløser og en sand klubmand, som vi fandeme mangler lige nu, for næsen af os, på grund af hans bror (som jeg iøvrigt heller ikke forstår, hvorfor man de sidste mange transfervinduer, efterhånden, ikke har forsøgt at hente). Hvem pokker skal indtage Høghs plads? Holse? Nåårh, nej! Hegaard? Heller ikke nej. De to spillere vil ikke røre os med en ildtang pga. den totale mangel på tillid, man har vist dem. Som en anden skriver, så nærmer vi os altså sæsonstart med hastige skridt, og AB har endnu kun tilgodeset offensiven. Hvem, udover Matti Olsen skal spille i det centerforsvar?

Nøj, hvor er det frustrerende at bevidne! Gør dog et eller andet. Lån marginalspillere fra FCN - hvad som helst!
jenner4 19:16          
jeg er helt enig i at det er problematisk med de rutinerede spillere vi har mistet - især Høgh er et voldsomt tab - en kulturbærer og rollemodel for de unge i truppen. Will super sympatisk men desværre kronisk skadet. Vi har nu mistet både rutine og faktisk også stort talent, der skulle have sprunget ud netop her i 2. div. Jeg er bestemt fortaler for vores trænerteam - men for pokker hvem i det her foretagende er ansvarlig for trup sammensætning og for netop at holde på de rigtige spillere i denne svære tid. Der er jeg bange for vi fejler og allerede nu kan man jo gode indstille sig på et besværligt år i 2. div. På dette tidspunkt kommer vi ikke til at lande "voksne" forstærkinger af vores tynde tynde trup. Kommer der nogen bliver det med statsgaranti helt unge spillere eller de sædvanlige "klubludere" der cykler rundt i 2. div klubberne. For pokker hvor kunne det være rart med lidt rettidig omhu og en ledelse, der bare var knivskarpe på at få sat tingene sammen.
Sule12 19:17          
Slap nu af Inter. Albrechtsen er langt fra klubmand, så havde han jo velsagtens valgt os fremfor Avarta. Hans bror har spillet i AB - han blev vejet for let.
Det er blevet sagt før, men AB står ikke forrest i køen til de spillere de gerne vil hente. Lad os nu se om der ikke bliver hentet et par stykker ind. Wiil var evigt skadet og Høgh ikke hans løn værd.
Tryllerrik 19:37          
Håber det bedste for AB, og en hurtig oprykning til 1 div. Igen, og hvis de lykkedes med det på et hold af u19 spillere så er det imponerende. Skal de satse på talentarbejdet og holde lønomkostningerne helt i bund? Er der dårlig økonomi i klubben?

Håber at vi en skønne dag ser dem i superligaen igen - Sagt af en Midtjylland-fan :-)
Holdassistenten 19:43          
Jeg forstår godt fansenes frustrationer, men giv nu teamet bag holdet en chance for at vise at vi godt kan få et godt og seværdigt hold ud af specielt de mange nye unge spillere som er kommet til i stedet for de som har forladt AB.
Der bliver arbejdet knaldhårdt på træningsbanen, og ALLE går virkligt til stålet.
????
Lørdag 20. april
Fredag 19. april