LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Nicolai J. nettede i sejr over Napoli

| Champions League | 5 kommentarer
Nicolai J. nettede i sejr over Napoli
Foto: Getty Images
Highlights: Napoli skuffede hjemme mod Fiorentina
Juventus og Higuain slår Napoli efter hård fight
Highlights: Napoli fastholder førstepladsen i Serie A
Nicolai Jørgensen kom på tavlen for Feyenoord, da de onsdag aften sikrede sig en sen 2-1-sejr over Napoli i Champions League-gruppespillet. Napoli snupper alligevel gruppens tredjeplads.

Nicolai Jørgensen var med i startopstillingen hos Feyenoord, der onsdag aften tog imod Napoli i Champions League-gruppespillet.

Hjemmeholdet jagtede deres første point i gruppen, mens Napoli skulle bruge en sejr, for at holde liv i håbet om Champions League til foråret også.

Det var også det italienske mandskab, der kom bedst fra land. De bragte sig nemlig i front, da der var spillet bare to minutter. Et frispark blev smækket ind i feltet og efter lidt tilfældigheder havnede bolden hos Piotr Zielinski, der sendte den i kassen.

Feyenoord kunne dog gå til pause med 1-1 på tavlen og det takket være Nicolai Jørgensen. Steven Berghuis sendte et indlæg ind i panden på Jørgensen, der kom godt til vejrs mellem to Napoli-spillere og headede den ind.

I anden halvleg forsøgte Marek Hamsik sig fra distancen og Kalidou Koulibaly havde et hovedstød.

Feyenoord måtte spille de sidste syv minutter af opgøret med en mand i undertal, da Tonny Vilhena fik sit andet gule kort.

Alligevel lykkedes det Jørgensen og holdkammeraterne at snuppe alle tre point, da Jeremiah St. Juste scorede til 2-1 i overtiden.

Det var deres første point i gruppespillet, men de er færdige i europæisk sammenhæng for denne sæson. Napoli bliver treer i gruppen og skal spille Europa League til foråret.

Stream ALLE lørdagens Premier League-kampe Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

5 kommentarer

vbkbh 23:16          
Flot mål. Godt han er ved at spille sig varm
CopenhagenNoice 07:41          
Yes, han er ved at være i omdrejninger igen! I form SKAL han stå foran Bendtner i landsholdskøen
bruger 134076 09:07          
Yes, han er ved at være i omdrejninger igen! I form SKAL han stå foran Bendtner i landsholdskøen
Jeg er som udgangspunkt enig. Det kræver dog samtidigt at han spiller godt på landsholdet. Der har været for langt mellem de gode kampe, ift. hvor godt han har gjort det over en længere periode for hhv. FCK og Feyenoord.
Job 09:37          
Yes, han er ved at være i omdrejninger igen! I form SKAL han stå foran Bendtner i landsholdskøen
Rigtig positivt, at Jørgensen har fundet det høje niveau fra sidste sæson igen. Både for ham, og landsholdet. Men at han ´SKAL´ være foran Bendtner afhænger vel også af, hvordan Bendtner spiller i samme periode - og ikke mindst af, om Jørgensen formår at overføre takterne fra Æresdisionen til landsholdet. Noget, det ofte har knebet med trods mange chancer gennem årene, både under Olsen og Haraide. Jørgensen har stadig til gode at spille den der brandkamp, hvor man efterfølgende har tænkt, at han naturligvis skal spille fra start fremover. Dem har Bendtner spillet en del af - selv om det er nogle år siden sidst.

Men jeg tror Haraide regner Cornelius/Jørgensen for ´stærkeste opstilling´ og at de to kan være relativt sikre, hvis de får godt med spilletid i deres klubber.
Higuaín20-985 13:15          
Koulibaly pillede bolden fra ham som var han en serie 2 spiller et utal af gange inden Shaktar kom foran med to mod City. Så hele kampen, synes han var elendig indtil Napoli holdte op med at spille... Han har stort kun forcer i luften hvis man taler VM-niveau. DK har imo bedre angribere...
Lørdag 18. august
Fredag 17. august