Luk

Nicolai J. udvist for to albuer i EL-remis

| Europa League | 0 kommentarer

Nicolai Jørgensen fik to gule kort og en rød billet for to albuer, da Feyenoords ti mand holdt stand mod CSKA Moskva og fik 0-0. Dinamo Zagreb vandt 3-0 over Wolfsberger.

Torsdag aften var danske Nicolai Jørgensen valgt til startopstillingen for Dick Advocaats Feyenoord-mandskab, som var på besøg hos CSKA Moskva i Europa League-gruppespillet.

Fra kampens start var det en lige kamp uden de helt åbne muligheder, og derfor lignede det også længe en halvleg uden den store action.

Kort inden pausen fik Nicolai Jørgensen dog noteret sig i dommerens bog med et gult kort for at ramme sin modstander med en albue, men det skulle ikke blive til scoringer før pausefløjt.

Efter pausen fik Feyenoord frygtelige betingelser for at hive point med sig fra Moskva, da Jørgensen så sit andet gule kort på få minutter.

I en hovedstødsduel sendte Jørgensen nemlig albuen i hovedet på sin duellant, og så fik Jørgensen marchordre.

Siden fulgte et heftigt pres på Feyenoord, men hollænderne holdt længe stand, selv om det blev til et par russiske chancer i løbet af de sidste 45 minutter.

Jørgensens holdkammerater fik kriget et point og en nullert hjem, og dermed er Feyenoord altså på fem point efter fire runder.

Den anden kamp i gruppen stod mellem Dinamo Zagreb, som havde danske Rasmus Lauritsen med fra start, og Wolfsberger. Lauritsen og co. vandt med 3-0 og topper nu gruppen med otte point.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar