Luk

Nicolai Jørgensen vil betale Feyenoord tilbage

| Æresdivisionen | 6 kommentarer
Nicolai Jørgensen vil betale Feyenoord tilbage
Foto: Getty Images

Infoboks

Feyenoord - Sparta Rotterdam
Æresdivisionen (04/08)
Oddset 1,16 7,65 11,50

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Nicolai Jørgensen vil betale Feyenoord tilbage for tilliden, og han har ikke i sinde at forlade klubben med en dårlig sæson i ryggen, siger han til et hollandsk medie.

Nicolai Jørgensen havde ikke sin bedste sæson i Feyenoord i den forgangne sæson, da det blev til 24 optrædener i Æresdivisionen med syv scoringer til følge.

Det betød blandt andet, at landsholdsangriberen røg på bænken i mange kampe, hvorfor flere medier sendte Jørgensen videre i karrieren.

Men denne sommer forlængede Jørgensen og Feyenoord kontrakten med et år, og Jørgensen har i sinde at betale Feyenoord tilbage for tilliden, klubben har vist ham, siger han til TV-stationen Rijnmond.

- Jeg talte med klubben og fortalte dem, at jeg er glad i klubben. Jeg så ingen grund til at skifte. Når jeg forlader Feyenoord, vil jeg gøre det efter en god præstation. Jeg vil betale klubben tilbage, siger Jørgensen.

Nicolai Jørgensen har i optakten til sæsonen i Holland arbejdet individuelt på grund af knæproblemer, men mener, at han er tilbage i fuld træning.

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

applause 00:27          
Mon han kan og vil gøre det samme for det danske landshold? :-)
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 00:39          
Jeg skulle lige til at skrive det samme!
Håber han kommer ud for "en Wass" scenarie og ikke bliver udtaget i de næste mange mange landskampe.

Jeg har det fint med hvis NJ bliver brugt som KANT på landsholdet og ikke 9´er, ligesom i hans yngre dage, hvor han efter min mening var klart suppens bedste kant med sine konstante driblinger og udfordringer!
Også i hans korte tid i divisionerne i AB var han fremragende på kanten.

Jeg vil sku 10 gange hellere give ham den unge talentfulde knægt fra FCK (Jonas Wind) chancen end NJ.
Ellers må Yussuf spille 9´eren, mens vi rykker Wass på hans plads på højre kant.
Bum..
haraltidret 01:54          
Jeg mener også at Nicolai Jørgensen trænger til en pause på det danske landshold. Men jeg håber han får gang i målscoringen igen i den kommende sæson, ellers tror jeg at han er fortid i Feyenoord til næste sommer. Og så må han finde en klub og en liga, der passer bedre til hans niveau.
AK78 06:31          
Hvilke angriber ser du som alternativ på Danmarks A- landshold..
KM2014 07:15          
Hahahahhaaha Jonas Wind?
Manden er SÅ overvurderet. Han skal være glad for at Pieros har været skadet det meste af sidste sæson og Kodro ikke passede ind i FCK. Ellers havde han ik fået så meget spilletid.
Skinkegikderoghvaså 07:54          
kan være Jonas wind kan bevise sig over nogen år, men rolig nu. iøvrigt må det også være nemmere at være angriber i fck. de blir meget mere fodret i forhold til andre superliga klubber
Onsdag 17. juli