LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nicolai L. havde studeret AIK’s straffeskytter

| Europa League Kvalifikation | 0 kommentarer
Nicolai L. havde studeret AIK’s straffeskytter
Foto: fcn.dk
Det var meget vigtigt for FC Nordsjælland at holde nullet i torsdagens kamp mod AIK, mener keeper Nicolai Larsen, der selv spillede en stor kamp. Han havde forberedt sig godt på AIK’s straffesparksskytter.

Målmand Nicolai Larsen spillede et brag af en kamp, da FC Nordsjælland torsdag aften slog AIK 1-0 i Europa League-kvalifikationen.
 
Larsen havde flere store redninger og snuppede blandt andet et straffespark, og det er han ikke overraskende svært tilfreds med.
 
- Jeg er selvfølgelig rigtig glad, specielt for straffesparket. Det bliver ekstremt vigtigt, at vi kommer til returopgøret, uden de har scoret. Vi kommer med et godt resultat, så det er rigtig vigtigt, siger Nicolai Larsen.
 
Larsen var godt forberedt på AIK’s straffesparksskytter, og derfor var det ikke helt tilfældigt, hvilken side han valgte, da Tarik Elyounoussi sparkede.
 
- Jeg vil jo gerne sige, at jeg havde kigget ham ud. Vi havde studeret dem alle sammen inden kampen omkring, hvor de typisk sparker, og det var stort set kun Sundgren, som sparker til min venstre side, siger Larsen og hentyder til AIK’s højreback Daniel Sundgren.
 
- Så det var egentlig bare at satse på, at han (Tarik Elyounoussi, red.) holdt fast i sin side.
 
Nicolai Larsen roser desuden sine medspillere for en stor holdpræstation, og 1-0-resultatet giver et fint udgangspunkt til kampen i Sverige på torsdag.
 
- Det er vi egentlig meget tilfredse med. Det her kan vi godt bruge, og nu kan vi komme der over og prøve at se, om vi kan bygge lidt på, siger han.
 
- Jeg synes, vi løb rigtig meget, og vi forsvarede os rigtig godt. Det var fedt at se, at vi også kan stå lavt på banen og forsvare. Men vi skal være bedre til at holde fast i bolden, ellers bliver det alt for hårdt for os i længden.
 
- Vi kom stort set til at løbe efter dem den sidste halve time af anden halvleg. Så vi skal være klogere, bedre til at holde fast i den og lade være med at tage den første chance, der byder sig, siger målmanden.
 
Returkampen i Sverige spilles torsdag klokken 19 i Stockholm.

anton@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april