LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Nicolai Vallys scorede to i Skovshoved-sejr

| 2. Division | 0 kommentarer
Nicolai Vallys scorede to i Skovshoved-sejr
Foto: Nicolai Lund
21-årige Nicolai Vallys blev dobbelt målscorer for Skovshoved, der onsdag aften slog Avarta med 2-1 i 2. divisions oprykningsspil. 

Onsdag aften var der dømt midteropgør i 2. divisions oprykningsspil, da rækken nummer syv fra Skovshoved tog imod rækkens nummer otte fra Avarta. 

Inden kampen var de to klubber á point, og det var blot et enkelt mål, der gjorde, at Skovshoved lå over Avarta i tabellen. 

Ret hurtigt stod det dog klart, at Skovshoved havde tænkte sig at øge forspringet til Avarta i tabellen, og hjemmeholdet fik en drømmestart på kampen. 

Efter bare seks minutters spil bragte Skovshoved sig foran, da et højt indlæg på fornem vis blev headet i kassen af Nicolai Vallys. Bolden gik i mål i det lange målhjørne uden chance for Avarta-keeperen. 

Efter 24 minutter var Nicolai Vallys endnu en gang på pletten for hjemmeholdet. 

Et Avarta-opspil blev brudt på midten af banen, og så slog Skovshoved kontra. Efter et par hurtige førstegangsaflevering stod Nicolai Vallys pludselig helt fri inde i feltet, og han kunne let sende kuglen i kassen til 2-0. 

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, og derfor gik Skovshoved til pause med en 2-0-føring i bagagen. 

Anden halvleg blev en mere chancefattig affære, og Skovshoved var tydeligvis godt tilfredse med 2-0-føringen.

Avarta forsøgte at lægge pres på hjemmeholdets forsvar, men det lykkedes først for Avarta-spillerne at få hul på bylden med ti minutter igen. 

Avarta spillede bolden op i banens venstre side, og et fladt indlæg blev sendt ind i feltet. Herinde dukkede Oliver Carrara op og styrede reduceringen i kassen til stillingen 2-1.

Avarta kom dog aldrig nærmere, og derfor vandt Skovshoved en 2-1-sejr på en flot kamp af Nicolai Vallys. 

De tre point betyder, at Skovshoved fortsat er på syvendepladsen i 2. division oprykningsspillet, og hullet ned til Avarta er nu på tre point.

Se West Ham - Fulham Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar