Luk

Luk

Nicolaisen skal møde Messi: Det er vanvittigt

| Ligue 2 | 0 kommentarer

Infoboks

Rasmus Nicolaisen skal i næste sæson forsøge at holde Lionel Messi fra fadet, og det er vanvittigt, at han nu skal stå over den største spiller gennem tiden, siger Nicolaisen til bold.dk.

Rasmus Nicolaisen befinder sig på nuværende tidspunkt midt i en fransk succeshistorie, da han sammen med Toulouse har smadret alt modstand i Ligue 2 og har sikret sig oprykning til den bedste række.

Det er derfor gået stærkt for den danske stopper, som før denne sæson forlod de vante rammer hos FC Midtjylland i håbet om at få mere spilletid.

Det er i den grad lykkedes, og Nicolaisen fortæller da også til bold.dk, at han nyder livet i Sydfrankrig.

- Det er ikke helt dumt. Vi nyder tilværelsen i Frankrig, og det gør det jo ikke værre, at vi nu er rykket op i den bedste franske række, som er en stor liga. Det kan byde på en masse spændende ting i fremtiden. Så jeg og min familie nyder livet hernede.

- Det har været dejligt, at jeg er skiftet hertil. Jeg har fået det, som jeg havde søgt efter i længere tid.

- Jeg er kommet et sted hen, hvor jeg har fået lov til at tage noget ansvar. Jeg har fået den kontinuitet i mit spil, som jeg har haft brug for. Jeg har fået nogle flere kampe henover en sæson, hvilket jeg ikke kunne se frem imod i FC Midtjylland.

Toulouse lå længe lunt i svinget for at sikre sig førstepladsen i Ligue 2, og derfor var det en forløsende aften, da de endelig kunne booke billetten til toppen af fransk fodbold.

- Det var helt vildt at opleve. Det var en fed oplevelse og aften. Det var kulminationen på en stor sæson, som klubben, fansene og alle omkring holdet har kæmpet for og ventet på i lang tid, så det var en kæmpe forløsning at opnå det mål, som vi alle havde. 

- Vi havde på sin vis også forventet det, da vi jo har et godt hold, og det har vi vist

Surrealistisk udvikling for Nicolaisen

Når Rasmus Nicolaisen har holdt en velfortjent sommerferie, står den på Ligue 1 for den danske stopper, og her kommer han til at skulle møde nogle af Frankrigs største hold.

Toulouse skal nemlig møde klubber som Marseille, Lyon og selvfølgelig PSG, som sikkert har hentet flere store verdensstjerner til klubben, når den nye sæson bliver sparket i gang.

Nicolaisen fortæller til bold.dk, at han glæder sig til den spændende sæson.

- Jeg ser frem til nogle store kampe. Der er jo nogle store spillere og klubber, som jeg kan løbe ind i. Det er jo en stor liga i Europa, så det bliver fedt. 

- For et år siden var jeg i FC Midtjylland og i den danske Superliga, og nu står jeg i Ligue 1 med Toulouse, så det bliver en fed oplevelse at få lov til at måle sig med nogle gode spillere i den bedste liga.

Og når snakken falder på Nicolaisens vilde rejse fra Herning til en af Europas største ligaer, indrømmer danskeren, at det har været svært at forstå, hvor stærkt det er gået det seneste år.

- Det har været lidt surrealistisk at tænke over, når man tænker på, hvor jeg har været, og hvor jeg kunne have været. Men jeg har hele tiden haft den overbevisning om, at det er her, jeg hører til. 

- Jeg har haft den selvforståelse, at jeg hører til på den største scene. Det er bare fedt, at det så er lykkedes nu. Nu vil mere bare have mere, så forhåbentlig kan jeg stadig bygge på, når jeg skal spille i Ligue 1.

Nicolaisen ser frem til Messi, Neymar og Mbappé

Der findes et billede ude på internettet, hvor Rasmus Nicolaisen er en ung akademispiller hos FC Midtjylland, som har plakater på væggen med Neymar og Lionel Messi.

Det er to spillere, som Nicolaisen nu skal til at spille over for, og det bliver især en vild oplevelse, når han skal forsøge at sætte en stopper for den argentinske verdensstjerne.

- Det bliver jo helt vanvittigt. Jeg er Messi-mand over Ronaldo, helt sikkert. Så det bliver helt vildt, at jeg skal stå over for verdens bedste fodboldspiller gennem lang tid og nok igennem hele fodboldhistorien.

- Det vil være noget at det ypperste, hvis jeg får lov til at stå over for ham i næste sæson. 

- Jeg har jo søgt de her udfordringer, da jeg hører til i en stor liga, så det er virkelig fedt, at jeg nu allerede kan stå i den situation nu, fordi det havde jeg slet ikke regnet med for et år siden. Det bliver en spændende udfordring, jeg går i møde.

Det er dog fortsat uvist, om Kylian Mbappé bliver en mulig modstander for Nicolaisen, da franskmandens kontrakt med PSG udløber til sommer.

Toulouse-danskeren håber dog på, at Mbappé skriver under på en ny aftale med hovedstadsklubben. 

- Han måtte da gerne blive i PSG. Ham vil jeg også gerne stå over for, så jeg kan forsøge at trække et par frispark, hvis jeg overhovedet kan nå at fange ham. Jeg må se, om jeg kan nå at hive i nødbremsen, inden han er væk igen, siger Nicolaisen med et grin.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 25. maj
Superligatipstråd 2021/2022
02:23
Medie: Tuchel får 1,7 milliarder til nye spillere
02:21
Roma snupper første Conference League-titel
01:59
Arsenal - Hoist the Colours!
01:49
OB-fans er i overtal: FCM er måske forvænt
01:43
Medie: Gravenberch er på plads i Bayern
01:43
SV:Rørt Mourinho: Vi har skrevet historie
01:38
Mbappé åbner op: Talte også med Liverpool
01:37
OB-fans er i overtal: FCM er måske forvænt
01:32
OB-fans er i overtal: FCM er måske forvænt
01:28
Bo i finale: Ti gange større end Herfølge-guld
01:27
AS Roma - Show me your skills, Mou !
01:26
Rørt Mourinho: Vi har skrevet historie
01:25
Rørt Mourinho: Vi har skrevet historie
01:15
Mbappé åbner op: Talte også med Liverpool
01:12
Rørt Mourinho: Vi har skrevet historie
01:03
SV:Esbjerg fB - Fortjent nedrykning
01:02
Roma snupper første Conference League-titel
00:59
Roma snupper første Conference League-titel
00:59
Smalling efter historisk triumf: Det betyder alt
00:57
Rørt Mourinho: Vi har skrevet historie
00:56
UEFA-præsident er træt af Reals Mbappé-brok
00:53
Alm hylder Dreyer: Et anderledes FCM nu
00:50
Zlatan skal opereres: Ude i 7-8 måneder
00:49
Roma snupper første Conference League-titel
00:48