LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nicolaj Ritter om klubjagt: Søger stabilitet

| Vejle Boldklub | 11 kommentarer
Nicolaj Ritter om klubjagt: Søger stabilitet
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Pulje 1 (21/04)
bet365 2,37 3,40 2,87
NordicBet 2,45 3,40 2,90
Oddset 2,30 3,40 3,15

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Nicolaj Ritter fik ikke forlænget sit ophold i Vejle, og defensivspilleren er nu på jagt efter en ny arbejdsgiver. Han søger stabilitet og en fast base, og leder både i Superligaen og 1. division.

Vejle annoncerede for nylig, at flere spillere ikke fik forlænget deres aftaler i klubben efter oprykningen til Superligaen.

Blandt disse var den 26-årige allrounder Nicolaj Ritter, der kom til Nørreskoven på en kort kontrakt tidligere på året.

Hovedpersonen fortæller, at Vejles beslutning overraskede ham en smule, da han fik vist sig godt frem i løbet af foråret.

- Det kom lidt som en overraskelse for mig, at de ikke ønskede at forlænge med mig. Jeg havde spillet mange kampe i foråret og været med i mange af de store kampe.

- Jeg var lidt uheldig med en skade til sidst, men ellers følte jeg, at jeg havde præsteret godt på holdet, så beslutningen overraskende mig en smule, siger han til bold.dk.

Den 26-årige defensivspiller leder nu efter en ny arbejdsgiver, og han er åben for det meste i både Superligaen og 1. division.

- Nu er jeg igang med at kigge mig omkring, men der er ikke sket meget endnu, da sæsonen først lige er slut og mange er på ferie og sådan nu her.

- Jeg har haft et par turbulente år, med mange klubber på få år, så jeg vil gerne finde et sted, hvor jeg kan falde godt til og føle mig som en fast del af klubben.

- Min kæreste og jeg bor i Aarhus, hvor hun også læser, så min nye klub måtte gerne være i nærheden. Men jeg må se hvad der dukker op, og måske kommer der et tilbud, der er værd at flytte efter, tilføjer han.

Nicolaj Ritter har en fortid i Silkeborg, der netop er rykket ned i 1. division og har sagt farvel til deres førstevalg på højrebacken, og forsvarsspilleren holder muligheden i Søhøjlandet åben.

- Jeg sluttede fint af i Silkeborg, og de er naturligvis en interessant klub, der spiller noget god fodbold. Jeg kender stadig hele den sportslige ledelse i Silkeborg, så det er bestemt en mulighed jeg holder åben, afslutter han.

Nicolaj Ritter spillede på førsteholdet i Silkeborg fra 2012 til 2016 inden turen gik til SønderjyskE. Han står noteret for 85 optrædender i Superligaen indtil nu.

kenneth@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

11 kommentarer

JanTheMan 15:36          
Så går der ikke længe inden SiF "slår til" : l
lukas23 16:09          
Så må han da komme en tur til Hvidovre
kring78 16:31          
Igen beklager vi mange gange Ritter. Du er arbejdsom og en god VB.
Milovicc 17:37          
Slå til Viborg
NH19Vejle 18:04          
Viborg var også min første indskydelse.
Der er jo nødt til at skulle ske noget for Viborg efter sådan en skuffelse
Farvel til Mikkel Jespersen, Jonas Kamper, Markus Bay og formentlig også Jacob Dehn, Sebastian John, Frederik Mortensen og Jacob Vetter.
Her vil Ritter passe fint ind i opbygningen af et nyt hold.
Forlan21 19:42          
Nicolaj Ritter har en fortid i Silkeborg, der netop er rykket ned i 1. division og har sagt farvel til deres førstevalg på højrebacken, og forsvarsspilleren holder muligheden i Søhøjlandet åben.
Ritter er venstre back, så det har vel ikke den store betydning at JMG smutter til Brøndby... Og Gustav Dahl vel i øvrigt være en ganske god venstre back i 1. division, så det er nok ikke oplagt med SIF..
Fredag 19. april
Torsdag 18. april